Πασχαλάκης, Βελλίδης-Αποστολόπουλος… δρόμοι αντίθετοι

Από paok24.com: Το ιδιαίτερο ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα για τους τρεις ποδοσφαιριστές
Πηγή: paok24.com
Πασχαλάκης, Βελλίδης-Αποστολόπουλος… δρόμοι αντίθετοι

Ματς με ιδιαιτερότητες θα είναι αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας για τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Μάρκο Βελλίδη και Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, αφού οι τρεις ποδοσφαιριστές θα βρεθούν απέναντι στις προηγούμενες ομάδες τους.

Από την μια πλευρά ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την εστία του οποίου υπερασπίστηκε για 1,5 σεζόν, καταγράφοντας 27 συμμετοχές, προτού το καλοκαίρι ακολουθήσει το δρομολόγιο Γιάννενα-Θεσσαλονίκη.

Το... αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε ο Μάρκος Βελλίδης, που μετά από έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ και 15 εμφανίσεις, επέστρεψε στον ΠΑΣ, εκεί όπου πραγματοποίησε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του...

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά στην Τούμπα ως αντίπαλος, αφού μετά τον Πλατανιά θα τεθεί αντιμέτωπος απέναντι στον Δικέφαλο και με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στον Δικέφαλο, από το 2010 ως και το 2014 πραγματοποιώντας ωστόσο μόλις 32 εμφανίσεις, προτού μεταπηδήσει στον Πλατανιά και από φέτος το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε ακόμη...