H ώρα των μικρών και των μεταγραφών

Από paok24.com: Μετά και τον αγώνα με το Λεβαδειακό, ο ανταγωνισμός εσωτερικά του ΠΑΟΚ αυξήθηκε κατά πολύ.
Πηγή: paok24.com
H ώρα των μικρών και των μεταγραφών

Κατά γενική ομολογία ο αγώνας του ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στο Λεβαδειακό ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας του Δικεφάλου για την τρέχουσα σεζόν. Σε αυτό βέβαια καθοριστικό ρόλο έπαιξαν παίκτες που ήταν εκτός πλάνων μέσα στο καλοκαίρι, όπως ο Λημνιός και ο Δεληγγιανίδης. Σε αυτή τη λίστα μπορεί να προστεθούν και οι Ζαμπράνο, Μαουρίτσιο και Βιεϊρίνια, που πλέον μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Πέραν των απουσιών Κρέσπο και Κάμπος κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος και για τις υπόλοιπες θέσεις στην 11άδα του ΠΑΟΚ, που θα παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Ζαμπράνο λογικά θα πάρει τη θέση του Ισπανού δίπλα στο Βαρέλα, αλλά τη θέση του Κάμπος την βλέπουν και οι Λημνιός και Βιεϊρίνια.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται από το απόγευμα της Τετάρτης για το αριστερό άκρο της άμυνας με το Δεληγγιανίδη να δείχνει πολύ καλά στοιχεία και τον Μαρίν Λέοβατς να περνά μεγάλη περίοδο ντεφορμαρμίσματος, αλλά ακόμα και ο άξονας είναι ερωτηματικό.

Οι Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάτσε, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί αγωνίζονται για 3 θέσεις στο βασικό σχήμα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να είναι σε ευχάριστη θέση, να μην ξέρει ποιον να διαλέξει είτε πρόκειται για αμυντικούς, είτε για επιθετικούς μέσους του άξονα.

Ίσως, οι μοναδικοί που μπορεί να αισθάνονται σίγουροι για τον αγώνα της Κυριακής να είναι οι Ρέι, Μάτος και Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να πήρε σημαντικές ανάσες μέσα στην εβδομάδα, όπου αγωνίστηκε ο Ευθύμης Κουλούρης.

Διαβάστε ακόμη...