Πίστη για θετικό ξεκίνημα

Από paok24.com: Η ομάδα πόλο των ανδρών θα ξεκινήσει την προσπάθεια της στο νέο πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες.
Πηγή: paok24.com
Πίστη για θετικό ξεκίνημα


Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις πρώτες δύο αγωνιστικές στη Θεσσαλονίκη τον Υδραϊκό και το νεοφώτιστο στην κατηγορία Απόλλων Σμύρνης και φυσικά ο στόχος δεν είναι άλλος από το θετικό ξεκίνημα με δύο νίκες.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν ξεχνούν τις δύσκολες αναμετρήσεις των προηγούμενων χρόνων με τον Υδραϊκό, αλλά και το γεγονός ότι ο... άγνωστος Απόλλων Σμύρνης είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Βέργος σχολίασε σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και την έναρξη της νέας σεζόν τα εξής:

«Ξεκινάμε με δύο εντός έδρας παιχνίδια, με τον Υδραϊκό και τον Απόλλωνα, και σκοπός είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό στην έδρα μας και να ξεκινήσουμε με 2/2 παιχνίδια. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το παιχνίδι με τον Υδραϊκό είναι δύσκολο, καθώς πέρυσι μας κέρδισε και στα δύο παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, και πρέπει να προσέξουμε να μην συμβεί το ίδιο και φέτος.

Το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες, ωστόσο το πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα να εξειδικεύουμε τη δουλειά με βάση τον αντίπαλο και μετά από μελέτη, να προγραμματίσουμε την προετοιμασία μας σχετικά με αυτά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του πολίστα της ομάδας, Νίκου Προσινκλή:

«Ξεκινάμε με 2 παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Την μία ομάδα, τον Υδραϊκό την ξέρουμε από προηγούμενες φορές που έχουμε παίξει μαζί και ήταν δύσκολα παιχνίδια, ενώ η άλλη Απόλλων Σμύρνης είναι μία ομάδα που δε γνωρίζουμε, καθώς ανέβηκε τώρα στην κατηγορία με μεγάλες προσδοκίες! Πιστεύω πως με συγκέντρωση και την σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε!»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...