Πρώτο βήμα για τους πιθανούς αντιπάλους

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τα φιλικά και την προετοιμασία του, ωστόσο τα προκριματικά του Basketball Champions League ξεκίνησαν και μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα προκύψουν δύο αντίπαλοι στον όμιλο του.
Πηγή: paok24.com
Πρώτο βήμα για τους πιθανούς αντιπάλους

Από τον πρώτο προκριματικό γύρο, πέρασε η Άβτοντορ Σάρατοφ και η Λούντβιγκσμπουργκ. Οι Ρώσοι «ζορίστηκαν» κόντρα στον Κεραυνό από την Κύπρο, καθώς παρότι νίκησαν στο πρώτο παιχνίδι στη Μεγαλόνησο με 72-83, στη ρεβάνς στην έδρα τους, έχασαν με 63-67. Παρόλα αυτά, πέρασαν στο δεύτερο προκριματικό γύρο, που τους περιμένει η Μόρναρ Μπαρ από το Μαυροβούνιο. Ο νικητής από αυτό ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό την ιταλική Ορλαντίνα και από εκεί, θα προκύψει η ομάδα που θα μπει τελικά, στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Η γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ από την πλευρά της, ξεπέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα το εμπόδιο της Μπόσνα (59-85, 102-59) και στο δεύτερο προκριματικό θα αντιμετωπίσει τη ρουμάνικη Κλουζ-Ναπόκα. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει τη βελγική Basic-Fit Brussels και από εκεί, θα προκύψει η άλλη ομάδα που θα μπει στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Οι πρώτοι αγώνες για το δεύτερο προκριματικό θα γίνουν την προσεχή Κυριακή και οι ρεβάνς την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 29 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα των ομίλων μία εκ των Λούντβιγκσμπουργκ, Κλουζ-Ναπόκα ή Basic-Fit Brussels, στις 10 Οκτωβρίου εκτός έδρας…

Διαβάστε ακόμη...