7 φιλικά, 6 διαφορετικοί πρωταγωνιστές

Από paok24: Μπορεί ακόμα η σεζόν να μην έχει ξεκινήσει, ωστόσο από την εικόνα του ΠΑΟΚ στα φιλικά που έχει δώσει βγαίνουν κάποια πρώτα συμπεράσματα. Όπως ο πλουραλισμός στην επίθεση.
Πηγή: paok24.com
7 φιλικά, 6 διαφορετικοί πρωταγωνιστές

 Στα επτά φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, έχει αναδείξει έξι διαφορετικούς πρώτους σκόρερ! Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μέσο όρο 77,7 πόντων στην επίθεση του, ενώ δέχεται 75 ανά παιχνίδι ως τώρα, ωστόσο το γεγονός, ότι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του ως τώρα, βγάζει διαφορετικούς πρωταγωνιστές, είναι σημαντικό.

Ο μοναδικός που ήταν σε δύο παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ήταν ο Κέβιν Ντίλαρντ, που είχε πετύχει 20 πόντους στη νίκη επί της Μπάμπεργκ και 18 στην ήττα από τη Γκαζιαντέπ στην Τουρκία.

Στο πρώτο φιλικό, με τη Γκαζιαντέπ στη Θεσσαλονίκη, ο Λάκι Τζόουνς είχε 21 πόντους και στη συνέχεια, στο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», ο Όουεν Κλάσεν είχε 17 με το Ρέθυμνο και ο Ζάρας είχε 14 με τον Κολοσσό Ρόδου.

Στο παιχνίδι με τη Μέντι Μπαϊρόιτ στη Γερμανία, πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος με 18 πόντους και χθες, ήταν ο Μπράντον Τρις με 16.

Το συγκεκριμένο στοιχείο, κάτι δείχνει για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και βέβαια, τις επιλογές που έχει στο ρόστερ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, οι οποίες είναι πολλές.

Διαβάστε ακόμη...