«Κοιτάμε μόνο μπροστά»

Από paok24.com: Ο Εβγκέν Σάκχοφ δε βλέπει το πρόσφατο παρελθόν του.
Πηγή: paok24.com
«Κοιτάμε μόνο μπροστά»
 Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Νοva:

Για το πως εισπράττει ο ίδιος τη νέα σεζόν:
«Πρέπει πρώτα να καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά και να μη βλέπουμε από τώρα, το τέλος της σεζόν. Τώρα, αναμένουμε το παιχνίδι με τα Γιάννινα και πρέπει να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα:
«Η ομάδα πέρσι με την αρχή της σεζόν, έχασε πολλούς βαθμούς. Φέτος ξεκινήσαμε κάπως καλύτερα, είχαμε κάποια αποτελέσματα που δεν περιμέναμε. Πιστεύουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Εγώ δεν είχα και την καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά είναι κάτι που το δουλεύω κάθε μέρα».

Για την πρόσφατη δήλωση του Λουτσέσκου για τον ίδιο:
«Αυτό για μένα σημαίνει ότι είμαι σε καλό δρόμο. Ότι ο προπονητής αρχίζει και με εμπιστεύεται. Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να βγει στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν ένιωθε και ο ίδιος σαν «θηρίο» όπως τον αποκάλεσε ο Λουτσέσκου:
«Θα ήθελα να γίνω… σούπερ θηρίο. Τώρα, είμαι ακόμα μικρό… θηρίο. Προσπαθώ για το καλύτερο και να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός».

Για τον αυξημένο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στην ομάδα:
«Και πέρσι είχαμε αυτόν τον ανταγωνισμό, αλλά είχαμε και την Ευρώπη, όπου ο προπονητής είχε τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις επιλογές. Φέτος δεν είμαστε και τα παιχνίδια είναι λιγότερα. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός στις μεγάλες ομάδες, γιατί έτσι αυξάνεται και η ποιότητα».

Για την παρουσία του Μαουρίτσιο:
«Εκτός από τον Μαουρίτσιο, υπάρχει ο Κάνιας, ο Κάτσε, ο Πέλκας. Δεν έχει να κάνει με τα ονόματα, αλλά με τον προπονητή, που πρέπει να δει ποιος είναι πιο έτοιμος και ποιος είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο».

Για το λόγο που ο ΠΑΟΚ έμεινε φέτος εκτός ομίλων Europa League και αν αυτό επηρεάζει την ομάδα μέσα στη σεζόν:
«Μας επηρεάζει αρνητικά, γιατί μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ανήκει εκεί. Αυτό, μας αναγκάζει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να πάρουμε εκεί το θετικό αποτέλεσμα, να βγούμε εκεί κερδισμένοι. Δε θα πρέπει να το σκεφτόμαστε πλέον, θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Θα πρέπει όμως να μας γίνει μάθημα για το μέλλον».

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια Τούμπα:
«Όπως είδαμε και πέρσι, μας δυσκόλεψε και στους δύο αγώνες. Θέλω να πω ότι όλη η ομάδα πρέπει να καταλάβει ότι αυτό πρέπει να είναι κάτι σαν ανταπόδοση για να τους δείξουμε ότι είμαστε ανώτεροι και καλύτερη ομάδα».

Για τις αλλαγές των προπονητών και πόσο επηρέασαν την ομάδα:
«Θα πρέπει να επισημάνω και πάλι, ότι όλα αυτά θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε με τον προπονητή που έχουμε με αυτόν δουλεύουμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι έγινε στο παρελθόν, αλλά να αλλάξουμε σελίδα και να κοιτάξουμε μπροστά».

Διαβάστε ακόμη...