Ξυλοκόπησαν πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ στον αέρα (video)

Απο metrosport.gr : Θύμα επίθεσης έπεσε ο Ρολφ Φρίνγκερ από τον πρόεδρο της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντίν, στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λουγκάνο.
Πηγή: metrosport.gr
Ξυλοκόπησαν πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ στον αέρα (video)

Ο Ελβετός προπονητής που πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2004-05 εργάζεται ως σχολιαστής σε τηλεοπτικό κανάλι όταν και δέχτηκε την επίθεση του 60χρονου παράγοντα που τον χαστούκισε και τον κλώτσησε.

Μετά το περιστατικό, ο Φρίνγκερ δήλωσε: «Ήρθε και με χαστούκισε στο πρόσωπο τρεις ή τέσσερις φορές. Κρατούσα το μικρόφωνο και δεν τον χτύπησα. Σκεφτόμουν πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει στ’ αλήθεια. Με κλώτσησε στην πλάτη. Είναι απίστευτο. Στην αναμέτρηση με τη Λουγκάνο δεν είπα τίποτα για αυτόν. Την περασμένη εβδομάδα όμως έκανα κριτική για το στυλ που διοικεί και είναι μια έτσι και μια αλλιώς»

Από τη μεριά του, ο Κριστιάν Κονσταντίν, τόνισε:

«Ο Φρίνγκερ μου επιτέθηκε όλη την εβδομάδα προφορικά και με κριτίκαρε. Έφερα τα πράγματα στα ίσια. Πως; Πήγα και τον κλώτσησα στον κώλο. Νιώθω καλά για αυτό. Μπορεί να μην ήταν σωστό, αλλά όταν σου επιτίθενται δεν μπορείς να σταματήσεις. Μου πετάει… λάσπη εδώ και μήνες. Τον προειδοποίησα ότι δεν θα το ανεχτώ και θα αντιδράσω αν συνεχίσει. Μίλησε και πάλι για μένα υποτιμητικά».

Διαβάστε ακόμη...