«Ακόμα δεν είδατε τίποτα!»

Από sdna.gr: Ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Κορακάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Λημνιό επισημαίνοντας ότι μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Πηγή: sdna.gr
«Ακόμα δεν είδατε τίποτα!»

Ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» για τον νεαρό εξτρέμ , δίνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, που έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που τον ανέδειξε καθώς ήταν προπονητής του τόσο στην Κ20 όσο και στην πρώτη ομάδα.

«Αυτό το παιδί διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία, με κυριότερο την ταχύτητα με ή χωρίς τη μπάλα στα πόδια. Αν έχει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου στον οποίο ανήκει θα δείτε ότι θα κάνει πολλά «πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κορακάκης που εκτιμά ότι «έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κυρίως στο θέμα του γκολ και στις ασίστ, αυτό όμως είναι κάτι που θα το πετύχει μέσα από τα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά.

«Το βασικότερο είναι η προσαρμογή του στα νέα δεδομένα..»

«Όσο περνά ο καιρός θα βελτιώνεται συνεχώς, θα το δείτε. Εισπράττοντας την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ θα ανταποδώσει στην πορεία».

Για το γεγονός ότι δεν τον υπολόγιζε ο Στανόγεβιτς: «Έβγαινε προς τα έξω ότι δεν υπολογίζεται. Βέβαια, τα εν οίκω μην εν δήμω. Όμως έμοιαζε παράλογο να έχουν δαπανηθεί τόσα χρήματα για την επένδυση σ' αυτό το παιδί και να μην πάρει ευκαιρίες, ενώ όποτε τις είχε έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Δημήτρη Λημνιού:«Στην προσωπική ενέργεια είναι εξαιρετικός. Για μένα όταν ωριμάσει και βελτιώσει τη δύναμη του και, κυρίως, μάθει να παίζει με πλάτη, θα είναι ιδανικός για δεύτερος φορ. Αλλά και τώρα στο «ένας με έναν» είναι εξαιρετικός. Θεωρώ ότι σ' αυτόν τον τομέα είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις καλύτερους Ελλάδα.»

«Όταν ήμουν στον Ατρόμητο τον έβαζα κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης για να συγκλίνει και να εκτελεί με το δεξί πόδι με το οποίο είναι καλύτερος. Θέλαμε να τον βοηθήσουμε να γίνει καλύτερος στα τελειώματα. Παίζοντας από τα δεξιά μπορεί να μοιράσει πιο εύκολα ασίστ και να βγάλει σέντρες. Είναι πολύ αποτελεσματικός και σ' αυτό, έχοντας ως μεγάλο όπλο την διεισδυτικότητά του», συμπλήρωσε.

Για το τι είπε στον νεαρό εξτρέμ:«Του είπα να βάλει το κεφάλι κάτω και να δουλέψει σκληρά. Έχει πολλά θετικά στοιχεία, δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει. Πρέπει, όμως, να κάνει αυτό που χρειάζεται από την πλευρά του. Να δουλέψει και να έχει υπομονή γιατί πολλές φορές οι συνθήκες αλλάζουν».

Διαβάστε ακόμη...