Πίσω από τις λέξεις του Λουτσέσκου

Από sdna.gr : Ιδιαίτερα επεξηγηματικός είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Και εχθές, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έβγαλε... ειδήσεις.
Πηγή: sdna.gr
Πίσω από τις λέξεις του Λουτσέσκου

Ο τεχνικός του Δικεφάλου συνηθίζει να μιλάει ονομαστικά για τους παίκτες του, κάτι που έκανε και στη χθεσινή συνέντευξη, αναφορικά με τους Λημνιό και Δεληγιαννίδη.

Ο Λουτσέσκου προανήγγειλε πως οι δυο ποδοσφαιριστές θα πάρουν κι άλλα παιχνίδια στο μέλλον, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των δυο νεαρών, οι οποίοι "άρπαξαν" την ευκαιρία τους και έστειλαν ηχηρό μήνυμα στον προπονητή τους ενόψει της συνέχειας.

Το καλοκαίρι, οι Λημνιός και Δεληγιαννίδης ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η έλευση του Ράζβαν Λουτσέσκου άλλαξε τις ισορροπίες με τους δυο "ασπρόμαυρους" να παραμένουν στο ρόστερ, περιμένοντας να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στο δυναμικό του Δικεφάλου.

Παράλληλα, οι Τσίμιροτ και Σάκχοφ είδαν το προηγούμενο διάστημα το... σκληρό πρόσωπο του προπονητή τους, ο οποίος τους έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια στην άκρη, θέλοντας να τους δώσει να καταλάβουν πως κανείς δεν θα έχει φέτος την φανέλα βασικού στο σπίτι του. Ο αποκλεισμός από την αποστολή τους "ταρακούνησε" με τους δυο ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν, έχοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Μάλιστα, ο Ουκρανός άκουσε τον προπονητή του να τον συγχαίρει δημοσίως, αποκαλώντας τον... αγρίμι με την επιστροφή του: "Πρέπει σήμερα να συγχαρώ τον Σάκχοφ. Ήταν εκτός για δύο εβδομάδες, ήταν πιο πίσω σε θέμα ετοιμότητας, αλλά κάθισε δούλεψε και όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι ήταν έτοιμος. Ήταν ένα αγρίμι, σκόραρε και έκανε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο...".

Η νοοτροπία είναι το Νο1 ζητούμενο για τον Λουτσέσκου, ο οποίος ξεκαθάρισε εξ΄αρχής πως θέλει όλο το ρόστερ να είναι έτοιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη περιορίζει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει πληθώρα λύσεων στα χέρια του.

Αυτό που απαίτησε -λοιπόν- από τους παίκτες του είναι απόλυτη πειθαρχία και ετοιμότητα, ξεκαθαρίζοντας πως οι "ασπρόμαυροι" θα πορεύονται με τους δικούς του κανόνες. Κάτι που δεν έπραξε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και το "πλήρωσε" δεδομένου πως από σήμερα θα προπονείται μόνος του, μετά τη δημόσια ανάρτηση λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Κυπέλλου.

"Πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι η ομάδα πρέπει να έχει πειθαρχία και κανόνες. Εάν δεν έχουμε κανόνες την επόμενη μέρα μπορεί να διαλυθούμε. Το δεύτερο είναι ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο, πρέπει να προπονείται και να είναι πάντα έτοιμος. Εγώ διαλέγω ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Τέλος της ιστορίας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του...", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, προαναγγέλοντας την τιμωρία του 23χρονου.

Διαβάστε ακόμη...