Η ομάδα ξεκινάει απ’ το… 6!

Από inpaok.com : Έχει ζήσει τα πάντα με τον ΠΑΟΚ... Πέντε φορές στην καριέρα του πανηγύρισε τίτλους φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα με αποκορύφωμα το σπουδαίο νταμπλ της σεζόν 2014-2015. Ο Κώστας Γουργούμης μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών, στα οποία αγωνίστηκε στη βελγική Βίσε, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και είναι πανέτοιμος να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές με τον αγαπημένο του Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Η ομάδα ξεκινάει απ’ το… 6!

Τι κι αν λένε πως οι ομάδες ξεκινούν από το νούμερο «1»... Ο Γουργούμης έχει διαφορετική άποψη. Το αγαπημένο του νούμερο «6» είχε μείνει στα... αποδυτήρια του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια και φέτος βρίσκει και πάλι κάτοχο στο πρόσωπο του πολύπειρου τερματοφύλακα.

Ο 34χρονος γκολκίπερ μίλησε στο INPAOK λίγο πριν τη σέντρα της φετινής Handball Premier,η οποία αναμένεται εξαιρετικά ανταγωνιστική.

Όπως τονίζει και ο ίδιος, το ελληνικό χάντμπολ έχει ανέβει επίπεδο ενώ στις τάξεις της ομάδας περιμένουν πως και πως να αγωνιστούν στον Εύοσμο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για την ετοιμότητα του συνόλου του Στέλιου Σεϊρεκίδη

«H ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα σεζόν και θεωρώ πως είμαστε αρκετά δυνατοί. Στα φιλικά δείξαμε καλό πρόσωπο και σίγουρα είμαστε προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».

Για τις ικανότητες της ομάδας που έχει δημιουργηθεί

«Πιστεύω πως οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει έχουν ανεβάσει το επίπεδο καθώς πρόκειται για πολύ ποιοτικούς αθλητές. Ιδιαίτερα οι δύο ξένοι που προστέθηκαν φέτος στο ρόστερ (σ.σ. Πέγιοβιτς και Γκρκ) έχουν την ικανότητα να κάνουν τη διαφορά. Από κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ξανασυνεργαστεί. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ο καθένας ξέρει τις ικανότητες του συμπαίκτη του και αυτό σίγουρα θα μας ανεβάσει και ως σύνολο ακόμη περισσότερο».

Σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού χάντμπολ λόγω των φετινών διαφοροποιήσεων (παρουσία ΟΣΦΠ, τηλεοπτική κάλυψη ΕΡΤ)

«Η παρουσία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ανεβάζει το επίπεδο και το ενδιαφέρον του κόσμου. Θα ήταν πολύ θετικό για το άθλημά μας να είχαν όλες οι «μεγάλες» ομάδες τμήμα στο χάντμπολ. Σίγουρα, αυτό θα μας βοηθήσει και θα αυξήσει και το κίνητρο όλων όσοι ασχολούνται με το άθλημα. Αν συγκρίνω το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει φέτος με αυτό που άφησα πριν δύο σεζόν, νομίζω πως είναι σε καλύτερη κατάσταση το ελληνικό χάντμπολ. Οι ομάδες μπαίνουν στη διαδικασία μεγαλύτερων επενδύσεων, φέτος οι αγώνες θα προβάλλονται από την ΕΡΤ, οπότε γενικά τα στάνταρ του αθλήματος ανεβαίνουν».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Ευόσμου

«Είναι μεγάλη χαρά για μας να έχουμε φέτος στο πλευρό μας τον κόσμο των δυτικών συνοικιών. Όπως γνωρίζουμε όλοι είναι αρκετά δύσκολο να έρθουν στη Μίκρα, λόγω της πολύ μεγάλης απόστασης... Οπότε ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας, οι οποίοι ελπίζουμε να δώσουν δυναμικό «παρόν» και να διεξαχθούν αρκετά ματς-γιορτές φέτος στον Εύοσμο».

Για τη σαββατιάτικη πρεμιέρα απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας

«Κάθε αρχή και δύσκολη, όπως λένε. Το ματς στην Έδεσσα όπως και όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος κρύβουν κινδύνους και παγίδες. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν. Αν όμως βγάλουμε εντός αγωνιστικού χώρου τον καλό μας εαυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Διαβάστε ακόμη...