«Συνέχεια στο σερί των τίτλων»

Από inpaok.com: Ο Α΄αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης, παρέλαβε το βραβείο του MVP του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» για λογαριασμό του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στην κλήρωση μαζί με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Χόρχε Ελγκέτα.
Πηγή: inpaok.com
«Συνέχεια στο σερί των τίτλων»

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» διοίκησης αναφέρθηκε και στη σημασία των συμφωνιών της ΕΣΑΠ με την ΕΡΤ και την ΟΠΑΠ ΑΕ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Κατ΄αρχήν η απουσία των κυρίων Ελγκέτα, Σαφράνοβιτς οφείλεται στην καθυστέρηση της πτήσης από τη Θεσσαλονίκη. Είναι φυσικό μία ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα να έχει στόχο να συνεχίσει το σερί όσο πιο μακριά γίνεται. Και τα προηγούμενα χρόνια αλλά τώρα θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο και μέσα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθε».

Με την ΕΡΤ αλλάζει απόλυτα το τηλεοπτικό τοπίο στο βόλεϊ σε επίπεδο εύρους. Θα μπορεί πλέον το κάθε ελληνικό σπίτι σε κάθε γωνιά να βλέπει το βόλεϊ, να θαυμάζει τους αγώνες και τα παιδιά να έχουν παραστάσεις από το άθλημα. Ο ΟΠΑΠ είναι ένας συνοδοιπόρος ετών. Είναι μία εταιρεία που έχει κερδίσει με το σπαθί της την ηγεμονική θέση στο βόλεϊ. Τα μεγάλα βήματα του επαγγελματικού βόλεϊ έχουν γίνει χάρις τον ΟΠΑΠ».

Διαβάστε ακόμη...