Δύο νίκες συνεχόμενες μετά από έναν μήνα

Από paok24.com: Το κακό ξεκίνημα στην Ευρώπη και το μέτριο ξεκίνημα στην Ελλάδα έκαναν τον ΠΑΟΚ να έχει να κερδίσει δύο αγώνες στη σειρά εδώ και έναν μήνα.
Πηγή: paok24.com
Δύο νίκες συνεχόμενες μετά από έναν μήνα


Ο ΠΑΟΚ μπορεί σε 9 παιχνίδια να έχει μόνο μία ήττα, αλλά πέραν ότι αυτή στοίχησε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά έχει και 3 ισοπαλίες που σημαίνει ότι έχει φτάσει τις 5 νίκες, όλες εντός έδρας με αντιπάλους όπως η Ολιμπίκ Ντονέτσκ, η Έστερσουντ, η Κέρκυρα, ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός.

Σε αυτά τα 9 παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια μόνο μέσα στον Αύγουστο και αυτό πάλι εάν δεν πάρουμε υπόψιν τα φιλικά παιχνίδια. Στις αρχές Αυγούστου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Ολιμπίκ Ντονέτσκ στην Τούμπα με γκολ των Μακ και Τσίμιροτ, ενώ μετά από 2 εβδομάδες και στον αγώνα με την Έστερσουντ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε επίσημα παιχνίδια με 3-1, όταν στο γκολ των Σουηδών απάντησαν οι Μάτος και Πρίγιοβιτς.

Τότε βέβαια ο ΠΑΟΚ είχε και μερικά φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο αυτές υποχρεώσεις όπως και ο αγώνας στην Τούμπα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τη Λαμία που ήταν ουσιαστικά και τα τελευταία παιχνίδια του Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς στην Τούμπα, μέχρι να γίνει η αλλαγή και να έλθει στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που θέλει να φτιάξει το δικό του σερί αρχής γενομένης με τους αγώνες με τον Παναιτωλικό και το Λεβαδειακό, ενώ έρχεται και ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννενα την επόμενη Κυριακής στην Τούμπα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...