Λημνιός-Δεληγγιανίδης «φώναξαν» παρών στον Λουτσέσκου!

Από sdna.gr: Δεληγιαννίδης και Λημνιός πήραν φανέλα βασικού και "έκλεψαν" τις εντυπώσεις με το... καλημέρα στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.
Πηγή: sdna.gr
Λημνιός-Δεληγγιανίδης «φώναξαν» παρών στον Λουτσέσκου!

Ο ΠΑΟΚ έκανε πρεμιέρα με το "δεξί" στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας του Λεβαδειακού στο Καυτανζόγλειο με 2-1, ωστόσο, το κέρδος για τον Δικέφαλο ήταν η άκρως θετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν ο Δημήτρης Λημνιός και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Οι δύο... πιτσιρικάδες των «ασπρόμαυρων» κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους, με τον Λημνιό να σφραγίζει την εμφάνισή του με την ασίστ που μοίρασε στον Δημήτρη Πέλκα, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτέλεσε μια μόνιμη πηγή "κινδύνων" για την άμυνα του Παναιτωλικού, έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τον Λέο Μάτος από τα δεξιά, ενώ αν ήταν πιο... συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να τελειώσει το ματς σημειώνοντας και ένα γκολ.

Εντυπωσιακή –ωστόσο- ήταν και η εμφάνιση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη που ανεβοκατέβαινε διαρκώς την αριστερή πλευρά του Δικεφάλου, παρουσιάζοντας σοβαρό πρόσωπο τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά καθήκοντα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, όταν μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και φαλτσαριστό σουτ, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Ναμάσκο.

Η εμφάνιση των δύο παικτών του ΠΑΟΚ σκόρπισε «χαμόγελα» στους οπαδούς του Δικεφάλου, αλλά και στους επιτελείς της ομάδας και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι για τις ικανότητες του Λημνιού και του Δεληγιαννίδη, οι οποίοι αν και βρέθηκαν στην πόρτα της εξόδου, με την εμφάνισή τους έθεσαν τις βάσεις για την συνέχεια, δείχνοντας πως θα αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις στα χέρια του Ρουμάνου τεχνικού των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...