Με 6 από τις 8 μεταγραφές

Από paok24.com: Βάπτισμα του πυρός για Ζαμπράνο, πρώτη φορά βασικός ο Μαουρίτσιο.
Πηγή: paok24.com
Με 6 από τις 8 μεταγραφές

Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε 8 μεταγραφές με τους Ρέι, Λεβέκ, Λημνιό, Μακ, Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο, Βιεϊρίνια και φυσικά ο Κάρλος Ζαμπράνο την τελευταία στιγμή.

Πλέον στα 9 παιχνίδια έχουν παίξει και οι 8 νέοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά και το ντεμπούτο του Κάρλος Ζαμπράνο, την ίδια ώρα που ο Μαουρίτσιου έπαιξε για πρώτη φορά βασικός, ενώ ο Δημήτρης Λημνιός έπαιξε για 90 λεπτά στο Καυτανζόγλειο κόντρα στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Ο Ρέι έχει αγωνιστεί και στα 9 παιχνιδια του ΠΑΟΚ από την ημέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη, ο Λεβέκ λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που έχει αγωνιστεί μόνο με την Κέρκυρα στην Τούμπα, ενώ ο Ζαμπράνο όπως είπαμε έκανε σήμερα την πρώτη του συμμετοχή. Ο Λημνιός έκανε ντεμπούτο στην Σουηδία με την Έστερσουντ, ενώ έπαιξε και στους αγώνες με το Λεβαδειακό σε κύπελλο και πρωτάθλημα και με την Κέρκυρα στην Τούμπα.

Στην μεσοεπιθετική γραμμή ο Μακ έπαιξε από την αρχή και σε όλα τα παιχνίδια βασικός εκτός από τον αγώνα στη Ριζούπολη που μπήκε σαν αλλαγή, αλλά και τον αγώνα με το Λεβαδειακό στο κύπελλο που ήταν εκτός αποστολής και μάλιστα σε 8 παιχνίδια μετρά ήδη 2 γκολ. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ντεμπούτο στη Ριζούπολη και αγωνίστηκε επίσης με τον Παναιτωλικό, αλλά και με τον Λεβαδειακό στο κύπελλο σαν αλλαγή, με τους Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο να μετρούν δύο συμμετοχές.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έπαιξε για πρώτη φορά σαν αλλαγή στο ημίχρονο στην Ριζούπολη και στο σημερινό αγώνα με το Λεβαδειακό στο κύπελλο, ενώ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Τούμπα με τον Παναιτωλικό και τη δεύτερη στον αγώνα κυπέλλου, ενώ είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει έρθει σαν μεταγραφή και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα βασικός.

Διαβάστε ακόμη...