«Για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα χρειάζεται υπόγεια δουλειά»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης και μίλησε για το παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ, το πότε θα είναι έτοιμος ο Δικέφαλος, την ανάρτηση του Κωνσταντινίδη αλλά και την ποιότητα του φετινού ρόστερ.
Πηγή: metrosport.gr
«Για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα χρειάζεται υπόγεια δουλειά»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν μπορεί το παιχνίδι Κυπέλλου μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ευκαιρία, δεν θα έχουμε άγχος. Θα είναι μια δοκιμασία, μια προπόνηση δύσκολη για να μπορέσουν οι παίκτες να βρουν ρυθμό, να δεθούν μεταξύ τους και να καταλάβουν αυτά που τους λέει ο προπονητής τους».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα: «Μόνο ο προπονητής ξέρει αλλά θεωρώ ότι είναι πολύς χρόνος ο ένας μήνας. Πρέπει να τρέξει ο ΠΑΟΚ για να βρει ρυθμό και να παίξει καλό ποδόσφαιρο που θέλει και ο κόσμος. Αν παίξεις καλό ποδόσφαιρο θα έρθουν και οι νίκες και τα γκολ. Συνήθως οι μεταγραφές γίνονται πιο νωρίς για να είναι η ομάδα δεμένη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Φυσικά και χρειάζονται χρόνο οι νέοι παίκτες, πρέπει να γίνει πιο γρήγορα το μπόλιασμα τους».

Για την ανάρτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη: «Δεν ξέρω τι έγινε, δεν το παρακολουθώ το θέμα. Μπορεί να έχουν και δίκιο οι Ελληνες που δεν παίρνουν ευκαιρίες και διαμαρτύρονται. Δεν γίνεται να παίζουν μόνο οι μεταγραφές. Τελευταία πολλοί Ελληνες παίκτες διαμαρτύρονται για το ότι δεν παίζουν, δεν είναι ωραίο να υπάρχει 11αδα στις ομάδες με 1-2 Ελληνες παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές όμως είναι επαγγελματίες και πρέπει να δουλεύουν και να αποδεικνύουν στο γήπεδο ότι αξίζουν».

Για την ποιότητα του φετινού ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Πήρε καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ αλλά πάλι παίζουν οι περσινοί. Οσους παίκτες και να πάρουμε αυτό που μετράει η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να γεμίσει η Τούμπα. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα χρειάζεται και υπόγεια δουλειά. Δεν λέω ότι δεν είμαστε έτοιμοι, απλά δεν θα μας αφήσουν να το πάρουμε. Θα είμαστε πάλι 2οι ή 3οι ».

Διαβάστε ακόμη...