«Να δώσει εξηγήσεις ο Κωνσταντινίδης για την ανάρτησή του»

Από metrosport.gr : Ο Δ. Κωνσταντινίδης υποχρεούται να δώσει εξηγήσεις ποιον αφορά η ανάρτησή του στα social media, όπως επισήμανε στο Metropolis 95.5 ο Μιχ. Ιορδανίδης.
Πηγή: metrosport.gr
«Να δώσει εξηγήσεις ο Κωνσταντινίδης για την ανάρτησή του»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου σχολίασε την ανάρτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη που άναψε φωτιές, τόνισε πως είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ποια θέση θα παίζει ο Μπίσεσβαρ, ενώ εξέφρασε την άποψή του πως ο ΠΑΟΚ οφείλει να βάλει φέτος ως προτεραιότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάρτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη: «Δεν είναι ένα γεγονός που μπορούμε να το αφήσουμε χωρίς σχολιασμό. Όλοι παίξαμε ποδόσφαιρο στο παρελθόν και όταν είχαμε ένα πρόβλημα με τον προπονητή ή τη διοίκηση το συζητούσαμε με τους ανθρώπους. Σίγουρα είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης, πολύ καλός παίκτης, πέρασε από όλες τις εθνικές, τον ξέρω και προσωπικά. Πάνω από όλα, όμως, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Κανείς όταν υπογράφει συμβόλαιο δεν το κάνει με τον όρο ότι θα παίζει κιόλας. Όταν έχεις πρόβλημα με τον προπονητή ή τη διοίκηση το συζητάς κατ' ιδίαν και δίνονται οι εξηγήσεις. Στην περίπτωση του Κωνσταντινίδη δεν έγινε και όλοι ασχολούνται από σήμερα με την ανάρτησή του. Ήταν άτοπο αυτό που έγινε. Πρέπει να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και ο παίκτης να κληθεί σε απολογία για να πει για ποιον το ανάρτησε».

Για τη διαφορά του Μπίσεσβαρ με τον Λουτσέσκου για τη θέση που πρέπει να αγωνίζεται: «Ακόμη και τέτοιου είδους διαφωνίες πρέπει να λύνονται μεταξύ τους. Σίγουρα ο Μπίσεσβαρ είναι ένας καλός παίκτης που πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά, όμως, τη διαφωνία θέσεων είναι θέμα του προπονητή και του τεχνικού τιμ να αποφασίσουν, αφού αυτοί πληρώνουν τη νύφη στο τέλος αν δεν πάνε καλά τα πράγματα. Πρέπει ο παίκτης να σέβεται τις αποφάσεις του προπονητή. Να παίζει όπου του πει ο Λουτσέσκου».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει για δεύτερη σερί φορά το Κύπελλο: «Η ομάδα έκανε πολύ καλές μεταγραφές, ήρθαν πολλοί καλοί παίκτες και ιδιαίτερα ξένοι, γεγονός που με στενοχωρεί λίγο. Υπάρχουν καλοί νέοι παίκτες που μπορούν να μεγαλώσουν τον ΠΑΟΚ. Πιστύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο και οφείλει να το κάνει, διότι είναι ένας τίτλος δίνει πάντα ψυχολογία. Πρώτος στόχος, όμως, πρέπει να είναι το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μόνο δύο πρωταθλήματα και οι ομάδες μεγαλώνουν με τίτλους. Υπάρχει ο Ιβάν Σαββίδης που επενδύει έναν πακτωλό χρημάτων και ο ΠΑΟΚ οφείλει να κοιτάξει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα που μπορεί κιόλας».

Διαβάστε ακόμη...