Ο Ντίλαρντ στέλνει μήνυμα!

Από inpaok.com: Πολύ θετικά είναι τα πρώτα... μηνύματα από τον ΠΑΟΚ που «χτίζει» ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά από ένα μήνα «σκληρής» προετοιμασίας.
Πηγή: inpaok.com
Ο Ντίλαρντ στέλνει μήνυμα!

Ήδη ο Δικέφαλος έχει δώσει μέχρι τώρα πέντε πολύ δυνατά φιλικά ματς, έχοντας κερδίσει τα τέσσερα κόντρα στην νταμπλούχο Γερμανίας Μπάμπεργκ, την Γκαζιαντέπ, τον Ρέθυμνο και τον Κολοσσό Ρόδο, ενώ έχασε από την οικοδέσποινα του «Expert Jacob Cup», Μπαϊρόιτ.

Στους περισσότερους αγώνες της προετοιμασίας, με αποκορύφωμα το δυνατό τουρνουά στη Γερμανία, ο Κέβιν Ντίλαρντ έχει δείξει τις διαθέσεις του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την νέα χρονιά, που θα είναι γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αμερικανός γκαρντ στα πέντε φιλικά των "ασπρόμαυρων" είχε μέσο όρο 13.4 πόντους, πετυχαίνοντας 20 στην πιο επιβλητική νίκη μέχρι τώρα με αντίπαλο την Μπάμπεργκ στη Γερμανία.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς, ωστόσο ήδη ο Ντίλαρντ δείχνει στοιχεία της ποιότητάς του για τα οποία τον απέκτησαν οι επιτελείς της ομάδας, ενώ μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα βάσει των ικανότητών του.

Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά... όπλα του Ηλία Παπαθεοδώρου και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς, από την οποία ξεχωρίζει η αναμέτρηση με τον Άρη στο "Αλεξάνδρειο" για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στις 4 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη...