Ο κόσμος μίλησε…

Από paok24.com:Μπορεί να πέρασε από... χίλια κύματα, ωστόσο η επιθυμία των οπαδών του ΠΑΟΚ να δουν την ομάδα χάντμπολ στον Εύοσμο, είναι πλέον γεγονός!
Πηγή: paok24.com
Ο κόσμος μίλησε…

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA:

Ήταν ένα από τα μεγάλα... σίριαλ του καλοκαιριού για το τμήμα χάντμπολ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αφού οι άνθρωποι της ομάδας είχαν πολλές συζητήσεις με τον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου και για την παραχώρηση του κλειστού στην περιοχή. Τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια του Δήμου και πλέον η οικογένεια του Δικεφάλου αναμένεται να ζήσει, - σε ακόμη ένα γήπεδο- μεγάλες στιγμές.

Πως όμως έφτασε η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» να μπει σε αυτή την διαδικασία; Η FORZA καταγράφει όλο το ρεπορτάζ...

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά το τέλος της περσινής σεζόν που βρήκε τον ΠΑΟΚ Κυπελλούχο, πραγματοποιήθηκε ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση του χάντμπολ και τους Συνδέσμους του Δικεφάλου στο Κορδελιό και τον Εύοσμο, οι οποίοι ζήτησαν από τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν τα πάντα ώστε να φέρουν το χάντμπολ στην περιοχή τους.

Η επιθυμία τους εισακούστηκε και με συντονισμένες κινήσεις, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν ότι ήταν απαραίτητο ώστε να κάνουν πράξη την επιθυμία τους, καθώς η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει γνωρίσει και την απαραίτητη στήριξη από τους συνδέσμους στα Δυτικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν τον Ιούνιο έγινε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Δήμο, οι Σύνδεσμοι έδωσαν και αυτοί το «παρών». Συγκεκριμένα μαζί με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» βρέθηκαν και εκπρόσωποι από τους Συνδέσμους, οι οποίοι και πίεζαν από την πλευρά τους όλο αυτό το διάστημα με συντονισμένες κινήσεις και παρότι κάτι τέτοιο δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πλέον και με την... βούλα ώρες στο ΔΑΚ Ευόσμου, ωστόσο δεν θα δώσει όλους τους αγώνες εκεί (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη). Και αυτό διότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πάρει την απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα στον Εύοσμο για τα μεγάλα παιχνίδια, κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό ΣΦΠ- Όμιλος Ξυνή, Δούκα, Διομήδη Άργους αλλά και φυσικά τα κρίσιμα ματς στα play off του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Όσο για το πότε θα έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ την ευκαιρία να έρθει δίπλα στην ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα; Αυτή είναι αρκετά... κοντά, καθώς το πρώτο ντέρμπι είναι μόλις στην 2η αγωνιστική εναντίον του Ολυμπιακού ΣΦΠ-Όμιλος Ξυνή...

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Το ΔΑΚ Ευόσμου ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του για πρώτη φορά για το πρωτάθλημα της Handball Premier, ωστόσο κατά το παρελθόν έχει φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. Η πιο πρόσφατη, ήταν στο Ευρωπαϊκό Λιγκ του βόλεϊ τον Ιούλιο το 2014, εκεί όπου η εθνική έδωσε αρκετά παιχνίδια με αποκορύφωμα φυσικά τον ημιτελικό με Σλοβενία και τον τελικό με Μαυροβούνιο (μέσα έξω οι αγώνες, έχασε η «γαλανόλευκη» 2-0). Αρκετά παιχνίδια στο γήπεδο για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ έχει δώσει και ο Ηρακλής τα παλαιότερα χρόνια, ενώ είναι η έδρα του Αιάντα Ευόσμου, που αγωνίζεται στην Α1 γυναικών. Παράλληλα στον Εύοσμου πραγματοποιήθηκε και το Κύπελλο στο πρωτάθλημα των γυναικών και συγκεκριμένα το Final 8 που είχε διεξαχθεί το 2003. Ωστόσο πέρα από τις διοργανώσεις του βόλεϊ, έχει φιλοξενήσει και διοργάνωση χάντμπολ, κάτι που όπως σημειώσαμε θα ζήσει αρκετά σύντομα. Συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο της περιοχής έχει γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νέων του 2011.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Το ΔΑΚ Ευόσμου που περιμένει πλέον τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τα μεγάλα παιχνίδια, έχει χωρητικότητα 3000 θέσεις, μαζί με αυτές που ανοίγουν στην κάτω μεριά, ενώ διαθέτει και τέσσερα αποδυτήρια, κάτι που είχε εξυπηρετήσει αρκετά παλιότερα, ώστε να έρθουν οι διοργανώσεις που αναφέραμε. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνει κερκίδες πίσω από τις εστίες που θα έχει για το χάντμπολ για παράδειγμα, αλλά μόνο μια κεντρική κερκίδα στα δεξιά κατά την είσοδο στο γήπεδο.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ το τελευταίο διάστημα και μετά την οριστική απόφαση για το γήπεδο. Μάλιστα, πέρα από τους Συνδέσμους στα Δυτικά που αναμένεται να προχωρήσουν σε μαζικές αγορές, ο κόσμος της περιοχής δείχνει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον! Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Σεπτέμβριο, ωστόσο όλα δείχνουν πως στα ματς, δεν θα πέφτει ούτε... καρφίτσα!

ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Να φέρει μικρά παιδιά κοντά στο άθλημα, προσφέροντας τους κάτι νέο στην περιοχή θα επιχειρήσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης έχει στα πλάνα του την δημιουργία ακαδημιών στο άμεσο διάστημα, ώστε να γνωρίσει το άθλημα του χάντμπολ στα νεαρά παιδιά. Μάλιστα σύμφωνα με της πληροφορίες της FORZA, ήδη αρκετές οικογένειες έχουν κάνει κινήσεις ώστε να ενημερωθούν πάνω σε αυτό!

Διαβάστε ακόμη...