«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 30 εκ. ευρώ το χρόνο τα οποία βάζει ο Σαββίδης»

Από sdna.gr:Ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πανοζάχος με νεότερες ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στην τεράστια επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάθε χρόνο βάζει από την τσέπη του τουλάχιστον 14 εκ. ευρώ!
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 30 εκ. ευρώ το χρόνο τα οποία βάζει ο Σαββίδης»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για τη φετινή ζημιά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ποσό που έχει βάλει ο Ιβάν: «Πάμε σε μία γενική συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να καλυφθεί η φετινή ζημιά. Μέχρι τώρα ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε στον ΠΑΟΚ 78.613.000 ευρώ και είναι διατεθειμένος να βάλει άλλα 7 εκατομμύρια, γιατί η ζημία της χρονιάς από τη μη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η τιμωρία της έδρας (7 αγωνιστικές) και οι ακριβές μεταγραφές που έγιναν θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά θα τα καλύψει από την τσέπη του ο μεγαλομέτοχος.

Τα έξοδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 5 χρόνια ξεπερνάνε τα 150.000.000 ευρώ. Το ποδοσφαιρικό τμήμα χρειάζεται κάθε χρόνο μαζί και με τους φόρους τουλάχιστον 30 εκ. ευρώ για να «ζήσει». Επειδή τα έσοδα δεν τα καλύπτουν γι΄ αυτό και ο Ιβάν έχει βάλει τα 78 εκ. ευρώ. Κάθε χρόνο ο μεγαλομέτοχος βάζει από την τσέπη του τουλάχιστον 14 εκ. ευρώ. Από το 2012 μέχρι το 2016 τα έσοδα της ΠΑΕ είναι 67 εκ. ευρώ. Δεν έχει υπάρξει ποτέ περίοδος που η ΠΑΕ να ήταν κερδοφόρα. Είναι πολύ δύσκολο και ειδικά με την εφορία που είναι στο 55%.

Διαβάστε ακόμη...