Νέες «ενέσεις» από Σαββίδη!

Από inpaok.com : Διευκρινίσεις αναφορικά με τις δηλώσεις του φοροτεχνικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πανοζάχου, έκανε ο Δικέφαλος, προκειμένου να μη γίνουν παρανοήσεις από το κοινό.
Πηγή: inpaok.com
Νέες «ενέσεις» από Σαββίδη!

Μεταξύ άλλων, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK ο κ. Πανοζάχος είπε: «Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε έως τώρα στον ΠΑΟΚ 78.613.000 ευρώ και είναι διατεθειμένος να βάλει τουλάχιστον άλλα 7 εκατομμύρια, για να καλύψει τη ζημία από την απώλεια της συμμετοχή στους ομίλους της Ευρώπης και από την τιμωρία της έδρας».

Αυτή η αναφορά είχε να κάνει με τα χαμένα έσοδα από την Ευρώπη, και δυστυχώς δεν θα είναι μόνο αυτή η χρηματοδότηση που θα χρειαστεί από τον κ. Σαββίδη για να είναι ισοσκέλισμένη η χρονιά.

Μάλιστα, εκτός από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται να προκηρυχτεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 3 Οκτωβρίου 2017, θα χρειαστεί και νέα οικονομική ανάσα από τον Ιβάν Σαββίδη μέσα από νέα αύξηση που θα προκηρυχτεί νωρίτερα από τις 30 Ιουνίου 2018, έτσι ώστε να καλυφθεί το σημαντικό οικονομικά άνοιγμα που υπάρχει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...