Πρίγιοβιτς: Όταν παίρνει την μπάλα σκοράρει!

Από gazzetta.gr: O Aλεξάνταρ Πρίγιοβιτς «ξελάσπωσε» τον ΠΑΟΚ και είναι ο MVP της τέταρτης αγωνιστικής του Match Review.
Πηγή: gazzetta.gr
Πρίγιοβιτς: Όταν παίρνει την μπάλα σκοράρει!

Ο ΠΑΟΚ διανύει μια περίοδο «χτισίματος», είναι σε μια φάση που θέλοντας και μη «ζει και πεθαίνει» για το ένα γκολ, που θα του προσφέρει ηρεμία και καθαρό μυαλό, μέχρι το επόμενο 90λεπτο. Ετσι, καλά κάνουν στην Τούμπα, αυτή την περίοδο, να ανάβουν μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του (πανύψηλου...) Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο νέος «Μεγαλέξανδρος» της Τούμπας είναι ο ορισμός του γκολ. Ο επιθετικός που ακόμη και σε μια μέτρια εποχή γι' αυτόν μπορεί να σκοράρει και να λυτρώσει την ομάδα του, όπως έκανε και το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό, δίχως να έχει άλλη τελική προς την αντίπαλη εστία!

Γι' αυτό και αποφασίσαμε δικαίως να του δώσουμε τον τίτλο του «πολυτιμότερου της αγωνιστικής», προσέξτε του «πολυτιμότερου», δηλαδή του MVP, όχι του «καλύτερου» ή του «κορυφαίου». Θα πει κανείς από τα έξι γκολ (όσα έβαλε δηλαδή μόνη της η Μάντσεστερ Σίτι στη Γουότφορντ...) της 4ης αγωνιστικής δεν υπήρξε άλλο, τόσο πολύτιμο, όσο αυτό του Πρίγιοβιτς; Πιστέψτε μας, όχι! Απλά, φανταστείτε τι θα ακολουθούσε, αν ο Σέρβος φορ δεν έβρισκε δίχτυα στη μια και μοναδική τελική του προς την εστία του Κυριακίδη και ο ΠΑΟΚ έμενε χωρίς νίκη για άλλη μια αγωνιστική. Εμείς, δε θέλουμε καν να μπούμε σ' αυτή τη διαδικασία, το ίδιο και ο Λουτσέσκου, που στη συνέντευξη Τύπου κάλυψε τον «Αλεξ» για την συνολική παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

«Πιστεύω ότι σε 1,5 μήνα όλα θα είναι διαφορετικά και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και την αξιοποίηση του Πρίγιοβιτς. Εχει πίσω του έναν παίκτη-κλειδί, που είναι ο Ελ Καντουρί και περιμένω τη συνεργασία τους. Ξέρετε για τον Πρίγιοβιτς, δεν είναι εύκολο να νιώθει πανέτοιμος, έχει παίξει όλα τα παιχνίδια, αλλά στη διακοπή έλειπε στην Εθνική δεν μπορούσα να δουλέψω μαζί του», παραδέχθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Πάντως, ο 27χρονος επιθετικός εμφανίστηκε πιο αιχμηρός στις δηλώσεις και μίλησε στα... ίσια, δίχως να μασήσει τα λόγια του. «Για να σκοράρω, πρέπει να μου δίνουν την μπάλα», δήλωσε κι αυτή είναι άλλη μια (πικρή) αλήθεια. Η μία ασίστ (από τον Τσίμιροτ) του ήταν αρκετή για να σκοράρει, όπως είπε κι ο Λουτσέσκου, όταν τον μάθουν ο Ελ Καντουρί, ο Βιεϊρίνια, ο Μαουρίσιο, παίκτες με ποιότητα και ικανότητα, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πολύ καλύτερα για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς έφτασε στα 4 γκολ τη φετινή σεζόν και στα 14 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα σε 28 συνολικά συμμετοχές από τον περασμένο Ιανουάριο όταν μας πρωτοσυστήθηκε με γκολ, μάλιστα, στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο και πάλι τον Παναιτωλικό.

Το αξιοσημείωτο για τον Σέρβο φορ είναι ότι και τα 14 γκολ (στο μισό της περσινής σεζόν σκόραρε ένα γκολ ανά 1,8 τελικές προσπάθειες) τα έχει σημειώσει από τα... Τέμπη και πάνω! Τα 13 «εντός των τειχών» της Θεσσαλονίκης και ένα στην κοντινή Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμη...