Το «αντίο» σε ένα αγνό ΠΑΟΚτσή! (pics)

Από inpaok.com: Πλήθος κόσμου έδωσε σήμερα «το παρών»στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον πρώην αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κώστα Εγγλέζο, ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 70 ετών.
Πηγή: inpaok.com
Το «αντίο» σε ένα αγνό ΠΑΟΚτσή! (pics)

Στην τελετή, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σωτήρης Καπετανόπουλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μουτάρης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας και Έλενα Ράπτη, πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τμημάτων του ΠΑΟΚ, συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες.

Ο Κώστας Εγγλέζος ήταν οδοντίατρος. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο δήμο Θεσσαλονίκης, επί δημαρχίας Σωτήρη Κούβελα, Ντίνου Κοσμόπουλου και Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ενώ ήταν και ενεργός παράγοντας τον ΠΑΟΚ επί σειρά ετών. Ωστόσο πάντα δήλωνε απλός στρατιώτης του Δικεφάλου, στηρίζοντας όλα τα τμήματα του συλλόγου με όποιο τρόπο μπορούσε.

Μεταξύ αυτών που έστειλαν στεφάνι για την κηδεία του Κώστα Εγγλέζου ήταν και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αλλά και η ΠΑΕ…

egglezos

egglezos1

Διαβάστε ακόμη...