Ο κακός ΠΑΟΚ με... πρωτιές στη SuperLeague

Από paok24.com : Τι θα γίνει όταν αυτή η ομάδα βρει και τη χημεία της
Πηγή: paok24.com
Ο κακός ΠΑΟΚ με... πρωτιές στη SuperLeague

Είναι αναμφισβήτητο ότι ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει αγωνιστικό πρόβλημα και.. ψάχνεται. Αυτό φανερώνουν και τα αποτελέσματά του, αλλά και η εικόνα της ομάδας στα τέσσερα ματς. Αυτό είναι κάτι που εξάλλου παραδέχεται και ο Λουτσέσκου.

Και όμως... Αυτή η προβληματική ομάδα όπως παρουσιάζεται μέχρι τώρα, αυτό το σύνολο που ψάχνεται, ο ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα κανέναν, είναι πρώτος και δεύτερος σε πολλές σημαντικές στατιστικές κατηγορίες.

Ο ΠΑΟΚ που δεν λειτουργεί και δεν δημιουργεί φάσεις, είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα! Ο ΠΑΟΚ έχει 56, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν 50!

Ο ΠΑΟΚ που δεν είναι τόσο καλός επιθετικά, είναι πρώτος σε γεμίσματα με 40 εύστοχα σε σύνολο 116. Δεύτερος είναι ο Αστέρας με 38/112.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος σε εύστοχες μεγάλες πάσες με 367 έναντι 390 του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ έχει από τους μεγάλους (που κρατάνε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή τους) τα λιγότερα λάθη με 159 (στα 191 ο Ολυμπιακός).

Πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα και στα κλεψίματα ο ΠΑΟΚ με 90!

Ο ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες αποκρούσεις και τις λιγότερες επεμβάσεις σε σχέση πάλι με τους άλλους μεγάλους.

Όλα αυτά ενώ έχει κερδίσει τα λιγότερα φάουλ σε σχέση με τους άλλους. (39 έναντι 61 του Ολυμπιακού!).

Και φυσικά ο Δικέφαλος του Βορρά είναι και πάλι πρώτος στα δοκάρια με 3!

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Ότι ναι μεν μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται, αλλά έστω και έτσι υπερέχει έναντι άλλων μεγάλων και μη σε σημαντικές κατηγορίες. Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν ο Δικέφαλος βελτιωθεί...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...