Πήρε το Κύπελλο μπάσκετ η ΕΡΤ!

Από sdna.gr : Αλλαγή σκηνικού στα τηλεοπτικά του Κυπέλλου μπάσκετ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA τα παιχνίδια της διοργάνωσης θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ.
Πηγή: sdna.gr
Πήρε το Κύπελλο μπάσκετ η ΕΡΤ!

Aπό τη δημόσια τηλεόραση θα μεταδοθούν οι πιο σημαντικές αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα κι έτσι η διοργάνωση επιστρέφει στη συγκεκριμένη τηλεοπτική «στέγη» για πρώτη φορά μετά το 2014.

Η πρόταση που έχει κατατεθεί είναι ύψους 100.000 ευρώ και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί μία σημαντική παράμετρος που αφορά στους ημιτελικούς, οι οποίοι θα είναι διπλοί από φέτος. Αυτό σημαίνει πως η ΕΡΤ θα δείξει τουλάχιστον 9 πολύ σημαντικές αναμετρήσεις: τους τέσσερις προημιτελικούς, τους τέσσερις ημιτελικούς και τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» όπως έγινε γνωστό από την ΕΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως για την φάση των προημιτελικών έχουν «κλειδώσει» ήδη τα ζευγάρια Άρης-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ- Ρέθυμνο, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods δεν έχουν μάθει ακόμη αντίπαλο, αφού θα προκύψει από τις προηγούμενες φάσεις του θεσμού που έχουν ξεκινήσει ήδη.

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται πως θα έχουν αίσιο τέλος και οι συζητήσεις της ΕΡΤ με τον ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 11 ομάδων του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Basket League πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού Superfoods και ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...