Μιχαηλίδης: «Ποδοσφαιρικό διαμάντι ο Βιεϊρίνια, έδωσε ώθηση στον ΠΑΟΚ»

Από sdna: Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, βοηθός του προπονητή του Παναιτωλικού, Μάκη Χάβου μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την επιστροφή Βιεϊρίνια, αλλά και τον φετινό στόχο του Παναιτωλικού.
Πηγή: sdna.gr
Μιχαηλίδης: «Ποδοσφαιρικό διαμάντι ο Βιεϊρίνια, έδωσε ώθηση στον ΠΑΟΚ»

 Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο, συνήθως κερδίζει το άδικο. Ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ μας παιχνίδι δεν έκανε πράγματα γιατί εμείς δεν του το επιτρέψαμε. Επειδή όμως οι μεγάλες ομάδες έχουν ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά   που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να χάσεις το παιχνίδι όπως έγινε και το Σάββατο».

Για την καθυστέρηση δημιουργίας ομοιογενής ομάδας από τον ΠΑΟΚ: «Με βάση την εικόνα που έχω, η ομάδα δείχνει πως έχει πρόβλημα αγωνιστικό από το καλοκαίρι. Ενισχύθηκε με πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες, η ομάδα αυτή θέλει υπομονή και το χρόνο της. Οσο θα περνάει ο καιρός με την ποιότητα των παικτών που έχει θα γίνεται ακόμη καλύτερη».

Για την επιστροφή του Βιεϊρίνια στον Δικέφαλο: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με εκείνη την καταπληκτική φουρνιά του ΠΑΟΚ που μέλος της ήταν ο Βιεϊρίνια. Είχε κάνει εκπληκτική χρονιά όταν συνεργαστήκαμε, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, εκπληκτικό παιδί. Χάρηκα που ο ΠΑΟΚ απέκτησε ξανά αυτό το ποδοσφαιρικό διαμάντι και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα. Η είσοδος του Πέλκα και του Βιεϊρίνια έδωσε άλλη ώθηση στον ΠΑΟΚ, εμείς δεχτήκαμε το γκολ από μια ολιγωρία, αλλά αυτό συμβαίνει όταν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Δεν βοηθάει φυσικά των κεκλεισμένων των θυρών. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός πήραν παίκτες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν. Εύχομαι να παίζονται τα παιχνίδι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, όλους μας προβληματίζει η κατάσταση της διαιτησίας και θέλουμε να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τα λάθη των διαιτητών που είναι επαναλαμβανόμενα εύχομαι να είναι ανθρώπινα».

Για τον στόχο του Παναιτωλικού: «Ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Προς το παρόν το πετυχαίνουμε αν και δεν έχουμε τους βαθμούς που θα θέλαμε».

Διαβάστε ακόμη...