«Φέτος είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Μιχάλης Ιορδανίδης, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν ομοσπονδιακός προπονητής, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την εικόνα των «μεγάλων» της Σούπερ Λιγκ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.
Πηγή: arenafm.gr
«Φέτος είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ»

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Μιχάλης Ιορδανίδης:

«Βρισκόμαστε καθοδόν για τον Πυργετό Λάρισας και το φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα γίνει. Από σήμερα οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ ξεκινάμε κάποια παιχνίδια με φιλανθρωπικό σκοπό. Σήμερα το ματς ξεκινάει στις 17.30».

Αναφορικά με τον Πρίγιοβιτς: «Ανά δυο παιχνίδια βάζει ένα γκολ. Το έχει το γκολ, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είναι μέσα στις φάσεις. Σίγουρα αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση, αλλά περιμένω στο επόμενο διάστημα και με τους νέους του συμπαίκτες, να προσφέρει πολύ περισσότερα».

Πως βλέπετε τον ΠΑΟΚ;

«Η ομάδα χρειάζεται χρόνο, αρκετοί παίκτες φύγανε και αρκετοί ήρθαν. Χρειάζεται χρόνος για να δέσει, όπως χρόνο χρειάζονται και οι άλλες ομάδες, βλέπουμε τι γίνεται και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Σε δυο μήνες πιστεύω ότι θα δείξει η ομάδα, ποια είναι…»

Φέτος είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ;

«Ανάλογα με το υλικό που έχει, νομίζω ότι φέτος είναι η ευκαιρία του. Έχει φέρει καλούς παίκτες αλλά αυτό δεν φτάνει. Όσο πιο γρήγορα αφομοιώσουν το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο κ.Λουτσέσκου, τόσο το συντομότερο θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα

Αναφορικά με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ δείχνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, η συμμετοχή της στο Europa League της έχει δώσει μεγάλη ψυχολογία και μετά την νίκη κόντρα στην Ριέκα, οι ποδοσφαιριστές πήρανε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στα πόδια τους. Το ροτέισον που κάνει ο Χιμένεθ είναι πάρα πολύ καλό και μέχρι στιγμής, νομίζω ότι είναι η ευχάριστη έκπληξη καθώς παίζει καλό ποδόσφαιρο και έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμα την φόρμα του και αυτό είναι ανησυχητικό. Έχει μπροστά του δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτά με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Τώρα έχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αν δεν κερδίσει πιστεύω ότι θα έχουμε εξελίξεις.

Οι πολλές μεταγραφές δεν κάνουν πάντα καλό σε μια ομάδα. Είδαμε και φέτος στον Ολυμπιακό να γίνονται πάρα πολλές μεταγραφές, με τους περισσότερους παίκτες να είναι ξένοι».

Διαβάστε ακόμη...