«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει ψηλά!»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Μπάμπεργκ στο φιλικό τουρνουά «Expert Jacob Cup» που διοργάνωσε η Μπαϊρόιτ και κατάφερε να πάρει μία εντυπωσιακή νίκη, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της νέας χρονιάς.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει ψηλά!»

Στην νταμπλούχο Γερμανίας αγωνίζεται ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για τις εντυπώσεις του από το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ ανέφερε πως ο Δικέφαλος μπορεί να φτάσει ψηλά.

Ακόμη, σχολίασε το τέλος της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο ύστερα από πολλά χρόνια, ενώ μίλησε και για την πορεία της εθνικής ομάδας στο Eurobasket 2017.

Αναλυτικά ο 34χρονος γκαρντ δήλωσε:

Για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο και την νέα εποχή με τον Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Τελείωσε ένας πολύ μεγάλος κύκλος για τον ΠΑΟΚ, της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα, έρχεται ένας από τους πολύ νέους και φερέλπιδες προπονητές του ελληνικού μπάσκετ που ήδη, έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες με τις μικρές εθνικές ομάδες».

Για τις εντυπώσεις του από τον Δικέφαλο:

«Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός. Πιστεύω ότι έχει ένα κράμα νέων Ελλήνων με ταλέντο με κάποια παιδιά που είναι χρόνια σαν τον Τσόχλα, τον Μαργαρίτη και τον Χρυσικόπουλο. Έχει Αμερικάνους, οι οποίοι με τον κόουτς Παπαθεοδώρου, θα μπορούν να κάνουν μια καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο όπλο της ομάδας και πιστεύω με το μπάσκετ που μπορεί να παίξει, να τον συσπειρώσει περισσότερο και να φτάσει ψηλά στο πρωτάθλημα και στο Basketball Champions League».

Δείτε στο παρακάτω video τον Νίκο Ζήση να μιλάει για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο:

Διαβάστε ακόμη...