«Δενόμαστε όλο και περισσότερο»

Από inpaok.com: Ο Λάκι Τζόουνς σε δηλώσεις του στο Παλατάκι έδειξε ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και θεωρεί ότι στη συνέχεια η ομάδα θα δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα.
Πηγή: inpaok.com
«Δενόμαστε όλο και περισσότερο»

Αρχικά μιλώντας για το τουρνουά που έπαιξε ο Δικέφαλος στη Γερμανία είπε: «Υπήρχε πολύ καλός ανταγωνισμός. Η Μπάμπεργκ και η Μπαϊρόιτ είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Σίγουρα δεν τελειώσαμε όπως θέλαμε, αλλά πλην από μερικά λάθη στο τέλος μπορούμε να κρατήσουμε θετικά από το τουρνουά».

Πως πάει η προετοιμασία; «Δενόμαστε περισσότερο. Αυτό που μας ζητάει ο προπονητής είναι να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ, χάσαμε και τον κύριο μας παίκτη εκεί, αλλά βελτιωνόμαστε συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτά που θέλει ο προπονητής».

Για την καλή άμυνα του ΠΑΟΚ είπε: «Ένα από τα πράγματα που υπερηφανεύομαι είναι η άμυνα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες εκεί. Χθες (17/9) κάναμε κάποια λάθη και δε παίξαμε καλά αμυντικά. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, αλλά για αυτό είναι η προετοιμασία. Θα δούμε τα λάθη και θα προχωρήσουμε».

Για τον Τρις τόνισε: «Τον έβλεπα στην Αμερική. Είναι πολύ δυνατός παίκτης και μπορεί να κάνει πολλά στην άμυνα και στην επίθεση. Μέχρι τον πρώτο αγώνα θα προσαρμοστεί και όσα θα προσφέρει σε άμυνα και επίθεση θα βοηθήσουν»

Διαβάστε ακόμη...