Δεν ξεχνάει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Ενρίκε

Από arenafm.gr: Την πρώτη συμμετοχή με την φανέλα της Καραμπάγκ κατέγραψε στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος μίλησε για τη νίκη κόντρα στην Γκάντσα. Τι είπε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
Δεν ξεχνάει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Ενρίκε

Παράλληλα για ακόμη μια φορά ο Πέδρο Ενρίκε αποθέωσε τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ που έγινε κόντρα στην Τσέλσι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στα ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν:

Για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Η νίκη είναι πιο σημαντική, από το αν αγωνίστηκα εγώ καλά. Θα προσπαθήσω για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια».

Για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες και τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Βέβαια για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω τιμωρίας ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τους οπαδούς του στο πλευρό του, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την ομάδα».

Για την προσαρμογή του στο Μπακού: «Η οικογένεια μου περνάει καλά στο Μπακού, αλλά και στην Καραμπάγκ, με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ντεμπούτο του απέναντι στην Τσέλσι: «Σε κάθε ματς κάποιος θα κάνει καλό παιχνίδι. Στο ματς με την Τσέλσι έπαιξα καλά αλλά γνωρίσαμε βαριά ήττα. Για εμένα το πιο σημαντικό δεν είναι η ατομική εμφάνιση, αλλά το πως θα κερδίζει η ομάδα».

Για το ματς που ακολουθεί στο Champions League με την Ρόμα: «Δεν ήρθα εδώ μόνο για την συμμετοχή στο Champions League, αλλά και για το πρωτάθλημα. Πρώτα θα πρέπει να σκεφτούμε το ματς με την Σουμγκαγίτ και μετά θα σκεφτούμε την Ρόμα».

Διαβάστε ακόμη...