Η καρδιά και οι φλέβες του ΠΑΟΚ χτυπούν στην Νέα Υόρκη

Από metrosport.gr : Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην αμερικάνικη μεγαλούπολη έδειξαν και την κοινωνική τους ευαισθησία οργανώνοντας αιμοδοσία με μαζική συμμετοχή
Πηγή: metrosport.gr
Η καρδιά και οι φλέβες του ΠΑΟΚ χτυπούν στην Νέα Υόρκη

Μεγάλη επιτυχία είχε η πρωτοβουλία οργάνωσης αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 16 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Νέας Υόρκης Κομνηνοί στα γραφεία του Συνδέσμου και Συλλόγου στην Αστόρια.

Μέλη του Συνδέσμου αλλά και πολλοί ομογενείς αγκάλιασαν την αξιέπαινη προσπάθεια και άρχισαν να συρρέουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αιμοδοσίας από νωρίς το πρωί: οι επίσημες ώρες λειτουργίας ήταν από τις 11:00 το πρωί έως και τις 5:00 το απόγευμα.

Στις συζητήσεις στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν έχω από τα γραφεία του Συνδέσμου το κυρίαρχο θέμα –πέρα φυσικά από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό- ήταν η αποχή από το αλκοόλ και η προσεγμένη και υγιεινή διατροφή τις τελευταίες μέρες έτσι ώστε να βρίσκονται όλη στην καλλίτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Μερικοί επισκέφτηκαν και το γυμναστήριο μετά από αρκετό καιρό.

Να σημειωθεί πως η αιμοδοσία ήταν ανοιχτή και για το υπόλοιπο κοινό οπότε πολλοί άλλοι Νεοϋορκέζοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και πρόσφεραν και αυτοί το αίμα τους.

Ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα το PAOK Action για την συμπαράσταση και αρωγή σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης συνεχίζει να πραγματοποιεί αξιοζήλευτες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού σκοπού. Στο παρελθόν είχε στηρίξει την έκθεση ζωγραφικής έργων δωρισμένων από Έλληνες ζωγράφους που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού της Νέας Υόρκης υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Ελληνικής Συμπαράστασης και του προγράμματος SuppArting Students. Με το πρόγραμμα αυτό 250 υποσιτισμένοι μαθητές δημοτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης τροφοδοτούνται με πρωινό.

Με την ευκαιρία και της νέας σχολικής χρονιάς ο Σύνδεσμος συγκεντρώνει σχολικά είδη για να τα χαρίσει στα ελληνικά σχολεία της ομογένειας.

Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης

Διαβάστε ακόμη...