Ένας Τσίμιροτ… διαφορετικός

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο της νίκης απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Γκόικο Τσίμιροτ να... σερβίρει και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, να δέχεται την ασίστ του συμπαίκτη του για να διαμορφώσει το 1-0 με κεφαλιά.
Πηγή: paok24.com
Ένας Τσίμιροτ… διαφορετικός

Αυτή ήταν η δεύτερη ασίστ του Βόσνιου χαφ σε έξι ματς την φετινή σεζόν, με τον 24χρονο μέσο να έχει στο ενεργητικό του και ένα γκολ, δείχνοντας από νωρίς πως η περσινή σεζόν με «μηδέν» στα στατιστικά του, αποτελεί παρελθόν και μακρινή ανάμνηση.

Από νωρίς ο Βόσνιος χαφ πλησίασε το career high που είχε, όταν με την φανέλα της Λέοταρ σε 28 εμφανίσεις την σεζόν 2012-2013 κατέγραψε δύο γκολ και μια ασίστ, βάζοντας πλώρη να «σπάσει» αυτό το ρεκόρ και να γράψει τα «νούμερα» που και ο ίδιος επιθυμεί.

Ένας από τους λόγους άλλωστε που δεν "μετακόμισε" σε κάποια ομάδα της Bundesliga, παρά το ενδιαφέρον από Βέρντερ Βρέμης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ήταν η «κακή» περσινή σεζόν που έκανε με βάση τα «νούμερα» που (δεν) κατέγραψε.

Ο Τσίμιροτ σε συζητήσεις με το περιβάλλον του εξάλλου μετά το πέρας των μεταγραφών, έδειξε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και στον μεγάλο στόχο του Δικεφάλου, για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού μέσα από τις εμφανίσεις του με τους «ασπρόμαυρους», θέλει να κερδίσει μια θέση στην βασική ενδεκάδα της Εθνικής Βοσνίας, εφόσον καταφέρει να προκριθεί στα μπαράζ για το Mundial 2018, αλλά και να προσελκύσει –με καλύτερες βάσεις- το ενδιαφέρον συλλόγων από πιο προηγμένα πρωταθλήματα του ελληνικού.

Διαβάστε ακόμη...