Το... χάλι γίνεται ξανά χαλί (pics)

Aπό sdna.gr: Προβληματισμένοι ήταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σχετικά με την κακή εικόνα που είχε ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Το... χάλι γίνεται ξανά χαλί (pics)

Οι επιτελείς του Δικεφάλου αποφάσισαν άμεσα να προχωρήσουν σε ενέργειες αποκατάστασης του χλοοτάπητα, συνεργαζόμενοι με νέα εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα.

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας, μετά από συγκεκριμένες ενέργειες, δείχνει εμφανώς καλύτερη λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και μένει να φανεί αν θα διατηρηθεί και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που στον ΠΑΟΚ, επέλεξαν να αγωνιστούν στο Καυτανζόγλειο την Τετάρτη, στην αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, προκειμένου να μην επιβαρύνουν περισσότερο τον χλοοτάπητα της Τούμπας.

Οι εργασίες συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας θα συνεχιστούν, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να σημειώνουν πως τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί σε διάστημα ενός μήνα.

Πάρτε μια "γεύση" παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...