Αχ αυτή η πίεση!

Aπό paokrevolution.net: Ο Λουτσέσκου σήμερα δήλωσε ότι όσοι αμφισβητούν την ομάδα, στο τέλος της σεζον θα είναι περήφανοι για αυτή.
Πηγή: paokrevolution.net
Αχ αυτή η πίεση!

Μακάρι!

Υπάρχουν όμως και αυτοί που ανησυχούν γιατί η ίδια η ομάδα το έδωσε αυτό το δικαίωμα. Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι δήλωσε ότι η πίεση δεν κάνει καλό. Σωστό, αλλά και το "ολα καλά δεν πειράζει, πάμε για το επόμενο παιχνίδι" είναι χειρότερο. Είπε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ που όλοι θέλουμε να βλέπουμε θα εμφανιστεί σε ένα μήνα ίσως και σε σαρανταπέντε μέρες.

Ελα όμως που δεν είμαστε στον Ιούνιο όπου αρχίζει η προετοιμασία αλλά στη διάρκεια του Πρωταθλήματος με την ομάδα ήδη εκτός ενός στόχου. Και το κακό είναι ότι σε αυτό το διάστημα των σαρανταπέντε ημερών η ομάδα θα δώσει έξι, επτά αγώνες. Πρέπει να βρει τρόπο να τους κερδίσει και παράλληλα να βελτιώνεται. Αυτό πρέπει να τον απασχολεί. Αλλά η λέξη "πίεση" ηχεί παράξενα και εκνευριστικά στα αυτιά των οπαδών του ΠΑΟΚ όπως και η λέξη "Εστερσουντ".

Με ένα παιχνίδι πλέον την εβδομάδα και με αυτό το ρόστερ, απαγορεύεται να αναφέρεσαι στην πίεση όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ, τον Λεβαδειακό, τη Λάρισα μέχρι να έρθει η στιγμή να παίξεις στο Γ. Καραϊσκάκης. Είναι ξεκάθαρο αυτό.

Ετσι στο σημερινό παιχνίδι το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει με την πλάτη στον τοίχο επειδή ΔΕΝ έχει κάνει βήματα προόδου, δεν φταίει καμιά πίεση και κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Λυμένα όλα τα προβλήματα τα έχουν παίκτες και προπονητής. Τους στηρίζει ο Σαββίδης και το έκανε σαφές και προχθές στο δείπνο που τους παρέθεσε. Πιεσμένος μπορεί να αισθάνεται και να δηλώνει μόνο ο οπαδός του ΠΑΟΚ. Κανείς άλλος. Μα κανείς. Ας ευχηθούμε ότι από σήμερα το απόγευμα θα αρχίσει η... αποσυμπίεση. Καιρός είναι

Διαβάστε ακόμη...