Αντρέ, πέρασαν 2.096 μέρες… (pics)

Ο Βιεϊρίνια 2.096 μέρες, μετά την τελευταία εμφάνιση του στα ασπρόμαυρα, είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για την 100η συμμετοχή του στην Α' Εθνική! Το gazzetta.gr θυμάται...
Πηγή: gazzetta.gr
Αντρέ, πέρασαν 2.096 μέρες… (pics)

Με Ρουμάνο προπονητή (Μπόλονι) αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Με Ρουμάνο προπονητή (Λουτσέσκου) ετοιμάζεται για το come back του! Πώς τα φέρνει η ζωή, βρε Αντρέ...

Η «τελευταία παράσταση» του Αντρέ Βιεϊρίνια στα ασπρόμαυρα έμεινε στη... μέση! Κράτησε μόλις 15 λεπτά. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2011, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο δημοτικό γήπεδο της Καισαριανής, τον Εθνικό Αστέρα για το κύπελλο Ελλάδας.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 15ο λεπτό λόγω... μιας καρέκλας, που δέχθηκε ο βοηθός Γουργιώτης από την πλευρά των φιλάθλων του Εθνικού Αστέρα! Ο Μιχάλης Βοσκάκης διέκοψε το ματς και ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα χαρτιά.

Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε τον Πορτογάλο χαφ στο αρχικό του «Δικεφάλου», στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά δεν υπήρχε σκορ (0-0), ενώ οι υπόλοιποι δέκα που έπαιξαν τότε μαζί με το Βιεϊρίνια ήταν οι: Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Έτο, Λίνο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Οι Γλύκος και Μαλεζάς είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία είναι προπονητής στην Κ20, με τον 31χρονο, πια, Αντρέ να ετοιμάζεται σήμερα να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας του.

ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ... ΕΚΑΤΟ

Πέρασαν 2.096 μέρες από τότε, πεντέμιση χρόνια από την στιγμή που άφησε την Τούμπα για το Βόλφσμπουργκ, κι αν τελικά ο Λουτσέσκου τον χρησιμοποιήσει στον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό θα «γράψει» την 100η συμμετοχή του στην Α' Εθνική με τον ΠΑΟΚ.

Εκανε ντεμπούτο στις 30/08/2008 (ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-2) και συνολικά έχει 129 συμμετοχές και 28 γκολ σ' όλες τις διοργανώσεις με το «Δικέφαλο».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...