Νέα αρχή με τη συνδρομή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Σε μία νέα εποχή «μπαίνουν» οι ακαδημίες του Α.Ο Μεσημβρίας πού ήρθαν σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στην περιοχή.
Πηγή: paok24.com
Νέα αρχή με τη συνδρομή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ακαταλληλότητα του γηπέδου του συλλόγου του Α.Ο Μεσημβρίας οδήγησε τους ανθρώπους των ακαδημιών να έρθουν σε επαφή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι ιθύνοντες των ακαδημιών ήρθαν αρχικά σε επαφή με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και εν συνεχεία με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο ζητώντας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την παραχώρηση γηπέδων από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου αποδέχτηκαν το αίτημα του Α.Ο Μεσημβρίας Football Academy και σε μια ένδειξη ανταπόδοσης της «φιλοξενίας» της περιοχής στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια παραχώρησαν τρία συνολικά γήπεδα για την προπόνηση των νέων παιδιών του τοπικού συλλόγου.

Ο Α.Ο Μεσημβρίας Football Academy έχει μέχρι στιγμής στις τάξεις του περίπου 50 παιδιά, ενώ ευελπιστεί ότι μέσω αυτής της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταφέρει να προσελκύσει και άλλα παιδιά από τις γύρω περιοχές.

Οι άνθρωποι του τοπικού συλλόγου μέσω του PAOK24 ήθελαν να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση των τριών γηπέδων, μια κίνηση η οποία μπορεί να αποτελέσει έναν «πρόδρομο» συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και στο μέλλον, αφού γνωρίζουν την ιδιαίτερη δυναμική του Δικεφάλου στο χώρο των ακαδημιών, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Α.Ο Μεσημβρίας Football Academy μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...