Τα πλάνα του Λουτσέσκου

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ μετά το στραβοπάτημα στην Ριζούπολη και τη «λευκή» ισοπαλία με τον Απόλλων Σμύρνης θέλει να επιστρέψει στις νίκες.
Πηγή: inpaok.com
Τα πλάνα του Λουτσέσκου

Οι «ασπρόμαυροι» το Σάββατο 16/8 αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας σε αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον σύλλογο από Αιτωλοακαρνανία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ροντρίγκο Ρέι ενώ η τετράδα της άμυνα θα απαρτίζεται από τους Μαρίν Λέοβατς, Φερνάντο Βαρέλα, Ανχέλ Κρέσπο και Λέο Μάτος,

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή Εργκούς Κάτσε και Γκόικο Τσίμιροτ έχουν τις ίδιες πιθανότητες να αγωνιστούν στην θέση του κόφτη με τον Δημήτρη Πέλκα να τοποθετείται δίπλα τους.

Πάντως, στο μυαλό του Λουτσέσκου υπάρχει και το πλάνο με τον Βόσνιο και τον Αλβανό να αγωνίζονται μαζί στη μεσαία γραμμή και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να τοποθετείται στη θέση πίσω από τον φορ.

Ωστόσο, το σχήμα που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες είναι αυτό με τους Πέλκα, Τσίμιροτ και Ελ Καντουρί.

Στο αριστερό άκρο της επίθεση θα βρίσκεται ο Ρόμπερτ Μακ, ενώ το ποιος θα αγωνιστεί στα δεξιά θα κριθεί από την γνωμάτευση του ιατρικού τιμ για τον Τζάλμα Κάμπος.

Αν οι εξετάσεις βγουν καθαρές και ο Αγκολέζος δεν πονάει θα πάρει φανέλα βασικού, σε διαφορετική περίπτωση ο Δημήτρης Λημνιός θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...