Κρουμπάλι: «Είμαι ενθουσιασμένος για το ματς με τον Άρη!»

Από sdna: Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ  μίλησε στην "Arena Press" τονίζοντας:
Πηγή: sdna.gr
Κρουμπάλι: «Είμαι ενθουσιασμένος για το ματς με τον Άρη!»

 Για το πρώτο ματς της σεζόν με τον Άρη είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη, του Άρη θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, όποια ομάδα εκτελέσει σωστά και κάνει λίγα λάθη θα κερδίσει.  Συγκεντρωνόμαστε ώστε να είμαστε εμείς αυτοί».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα είπε:

«Η Ελλάδα είναι η πιο ζεστή χώρα στην οποία έχω παίξει μπάσκετ. Μου αρέσει έτσι ο καιρός, όταν σκέφτεσαι ζέστη στην Ευρώπη, πάει το μυαλό σου σε Ισπανία και Ελλάδα κυρίως. Θα ήταν και η Ιταλία, αλλά στην Βενετία έβρεχε πολύ. Ελπίζω το ίδιο... hot να είναι και η μπασκετική μου ζωή στην Θεσσαλονίκη».

Για το βρετανικό μπάσκετ και την εμπειρία του είπε:

«Πρέπει να μείνεις περισσότερο εκεί για να ζήσεις καλά την κουλτούρα, αλλά και να μάθεις να μιλάς διαλέκτους.Το βρετανικό μπάσκετ προελαύνει σιγά σιγά αλλά σε μια καθαρά ποδοσφαιρική χώρα, είναι ότι το σόκερ στις ΗΠΑ, το MLS.Εκεί βέβαια δεν υπάρχουν πολλοί οπαδοί και στήριξη εκ των έξω, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιρικές πόλεις όπως το Σίατλ, η Ουάσιγκτον, η Νέα Υόρκη. Στην Αγγλία δεν είναι τόσο επαγγελματικά τα πράγματα ειδικά στην 2η κατηγορία στην οποία έπαιζα. Ήμασταν υποχρεωμένοι από την ομοσπονδία από την οποία κυρίως πληρωνόμασταν, να πηγαίνουμε στα σχολεία και να μιλάμε στα παιδιά για τον αθλητισμό, την υγιεινή διατροφή. Μετά ερχόταν το μπάσκετ. Το κλαμπ πλήρωνε ένα συμπλήρωμα... Γενικά δεν είδα down town το Λονδίνο και πολύ, αυτές οι περιοχές είναι για τους τουρίστες».

Διαβάστε ακόμη...