Τυπώνοντας το Toumba Magazine

Από paokfc.gr: Η εκτύπωση είναι μια μορφή επιστήμης. Δεν είναι εύκολο ν' αποτυπώσεις με εξαιρετική πιστότητα στο χαρτί όσα σκέφτεται ο δημοσιογράφος και σχεδιάζει ο designer.
Πηγή: paokfc.gr
Τυπώνοντας το Toumba Magazine

To paokfc.gr σας προσπαθεί να σας μάθει τα μυστικά του τυπογραφείου και σας βάζει στα... άδυτα της δημιουργίας του Toumba Magazine Special Edition.

 Το πιο ξεχωριστό τεύχος από τη μέρα που το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την πορεία του, είναι αφιερωμένο στην κατάκτηση Κυπέλλου. Ένα λεύκωμα ιστορίας, το οποίο πρέπει ο κάθε φίλος του συλλόγου να έχει στο αρχείο του.

Μέσα σε 270 σελίδες περνάνε από μπροστά σας στιγμές που έμειναν ανεξίτηλα γραμμένες στη μνήμη σας, μέσα από ένα μεγάλο αφιέρωμα για την ιστορική βραδιά του Δικεφάλου. Η σκληρή δουλειά για το περιοδικό που κυκλοφορεί σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου στη Βόρεια Ελλάδα, στα αεροδρόμια «Μακεδονία» και «Ελευθέριος Βενιζέλος«, στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης, στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ και φυσικά στο PAOK FC Official Store και ηλεκτρονικά στο store.paokfc.gr με δωρεάν έξοδα αποστολής, ολοκληρώθηκε στο τυπογραφείο της Thess Print.

Ο φακός του Toumba Magazine και του paokfc.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει την σχετική ιεροτελεστία. Το ρύθμισμα των μηχανών, τον τεχνικό έλεγχο, το δίπλωμα, την εκτύπωση προκειμένου το περιοδικό ν' αποκτήσει την τελική του μορφή και να φτάσει στα χέρια σας. Το Toumba Magazine κυκλοφορεί με δώρο μεγάλη (70×100) αφίσα διπλής όψης (Κυπελλούχος 2017, ΠΑΟΚ 2017-18) και αυτόγραφα των Μακ , Πέλκα , Ρέι , Λεβέκ , Βαρέλα .

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκτύπωση του Special Edition και μην χάσετε την ευκαιρία να το προμηθευτείτε.

Διαβάστε ακόμη...