Η ώρα του Δεληγιαννίδη ...

Από novasports.gr: Με δεδομένη τη μη απόλυτη ετοιμότητά του και με τον Λεβέκ να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα η προοπτική της ενεργοποίησης του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη είναι πιο έντονη από ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν.
Πηγή: novasports.gr
Η ώρα του Δεληγιαννίδη ...

Η κατάσταση του Μαρίν Λέοβατς είναι αμφιλεγόμενη. Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς είναι ελεγχόμενοι κι όπως μάλιστα ανέφερε η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στην ενημέρωση για την προπόνηση, συμμετείχε και την έβγαλε υπό τη στενή επιτήρηση του ιατρικού επιτελείου. Ωστόσο, με δεδομένη τη μη απόλυτη ετοιμότητά του και με τον Λεβέκ να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα (σ.σ. ολοκλήρωσε κι αποχώρησε από το γήπεδο στα μέσα της προπόνησης για θεραπεία) η προοπτική της ενεργοποίησης του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη είναι πιο έντονη από ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα, ο νεαρός συμμετείχε στις σημερινές δοκιμές της τεχνικής ηγεσίας κι αν ο Κροάτης δεν είναι 100% έτοιμος θα είναι αυτός που θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα στον αγώνα του Σαββάτου, ως το δεύτερο νέο πρόσωπο της αμυντικής γραμμής αφού το έτερο αναμένεται να είναι ο Κάρλος Ζαμπράνο, στο ντεμπούτο του Περουβιανού με τη νέα του ομάδα.
 
Μιλώντας όμως για τον Λέοβατς, είναι γεγονός πως η απόδοσή του ως τώρα έχει κυμανθεί σ’ επίπεδα κάτω του μετρίου. Ο Κροάτης αριστερός οπισθοφύλακας φάνηκε να ταλαιπωρείται κυρίως ψυχολογικά από το σίριαλ της μετακίνησής του στο εξωτερικό που σε συνάρτηση με την έλευση του Λεβέκ έμοιαζαν να θέτουν εν αμφιβόλων την εν γένει παρουσία του στην ομάδα. Εκεί αποδίδουν οι αρμόδιοι τη μέχρι τώρα παρουσία του κι εκεί ρίχνουν το βάρος της δικής τους προσπάθειας για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει και να αφήσει οριστικά πίσω του αυτό το κακό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...