Σαββίδης με νέο… πρόσωπο (pic)

Από inpaok.com: Θέση για τις γνώμες που εκφράζονται από επώνυμα κυρίως μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, πήρε ο Γιώργος Σαββίδης.
Πηγή: inpaok.com
Σαββίδης με νέο… πρόσωπο (pic)

Ο γιος του μεγαλομετόχου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο σε σχέση με ότι μας είχε συνηθίσει και έντονη διάθεση ενότητας, προχώρησε σε νέα ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απαντώντας προφανώς στις δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκου Βεζυρτζή και άλλων επωνύμων που ασκούν κριτική για τον τρόπο διοίκησης του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις της ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε…

«Αυτές τις ημέρες διάβασα πολλές γνώμες από διαφορετικούς ανθρώπους για τον ΠΑΟΚ. Άνθρωποι δίνουν συμβουλές για το πως να σχεδιάζονται πράγματα στον ΠΑΟΚ, πως να ξοδεύονται χρήματα και μιλάνε για τα λάθη που γίνονται από τα μέλη της διοίκησης και τον ιδιοκτήτη. Η μεγαλύτερη βοήθεια στον ΠΑΟΚ θα ήταν να σταματήσουν να μιλάνε για τον ΠΑΟΚ και να αφήσουν την ομάδα να αναπνεύσει. Αν κάποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ περισσότερο από εμάς, μπορούμε να μαζευτούμε τον επόμενο Ιούνιο όλοι μαζί και να δούμε τι ήταν σωστό και τι λάθος. Ευχαριστώ».

Δείτε την ανάρτηση…

giorgos savvidis instagram

Διαβάστε ακόμη...