Η οικογένεια Ρέι... γουστάρει ΠΑΟΚ

Aπό sdna.gr; Νωρίτερα του αναμενόμενου φαίνεται ότι προσαρμόστηκε στην Ελλάδα ο Ροντρίγκο Ρέι και η οικογένεια του.
Πηγή: sdna.gr
Η οικογένεια Ρέι... γουστάρει ΠΑΟΚ

Τι κι αν έκανε το πρώτο του βήμα εκτός Αργεντινής πριν από ακριβώς 2 μήνες; Φαίνεται ότι ήταν αρκετός ο καιρός, ώστε να προσαρμοστεί στην καινούργια του καθημερινότητα. Τόσο ο Ροντρίγκο Ρέι όσο και η οικογένεια του αισθάνονται ήδη σαν να βρίσκονται στο "σπίτι" τους και απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Σε αυτό βέβαια ευθύνεται και άνθρωπος της ΠΑΕ, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στον 26χρονο πορτιέρο προκειμένου να τον βοηθήσει να μάθει την γλώσσα και να προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα στα νέα δεδομένα ,αλλά και γενικότερα το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Όλοι στον ΠΑΟΚ μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον λατίνο γκολκίπερ, κάτι που οφείλεται και στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τα ασπρόμαυρα που αν μη τι άλλο είναι θετικές.

Ο ίδιος ο Ρέι, θεωρεί ότι είναι ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να εξελιχθεί και να προσπαθεί να γίνει ακόμα καλύτερος.

Επιπλέον, δεν είναι λίγες και οι αναρτήσεις τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram με οικογενειακές στιγμές στην πόλη ,δείγμα ότι αισθάνονται σαν να βρίσκονται χρόνια στην Θεσσαλονίκη απολαμβάνοντας την διαμονή τους.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...