Σύσκεψη κορυφής του Σαββίδη με τους επιτελείς του

Aπό metrosport.gr: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη
Πηγή: metrosport.gr
Σύσκεψη κορυφής του Σαββίδη με τους επιτελείς του

Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη, χθες το μεσημέρι, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τους στενούς του συνεργάτες και μίλησαν για το ζητούμενο, το οποίο δεν είναι άλλο από την διεκδίκηση και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Στην σύσκεψη ήταν παρόντες οι Γκαγκάτσης, Γκοντσαρόβα, Μίχελ, Λουτσέσκου, Κωνσταντινίδης, Φωτιάδης και Κυριάκος.

Ο μεγαλομέτοχος επέμεινε πολύ, μιλώντας στους συνεργάτες του, για τον βασικό στόχο. Μάλιστα ήθελε να γίνει κατανοητό σε όλους και ειδικά στους ποδοσφαιριστές, πως το κεντρικό μήνυμα το οποίο τους έστειλε στην προχθεσινή εκδήλωση, το έχουν εμπεδώσει.

Ο Σαββίδης ζήτησε να υπάρχει εγρήγορση από όλους, να βοηθηθεί η ομάδα από τον ίδιο τον οργανισμό και εν τέλει με την συνδρομή όλων, να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών, ο οποίος θα πρέπει να είναι μόνιμος και όχι πρόσκαιρος.

Ο Σαββίδης επανέλαβε και χθες πως κανείς απολύτως δεν πρέπει να αποκλίνει από τον στόχο που έχει τεθεί. Εάν διαπιστωθεί πως κάποιος ή κάποιοι διαφοροποιήσουν την στάση τους, τότε ασφαλώς θα υπάρξει θέμα.

Διαβάστε ακόμη...