Στροφή για Κάτσε

Από sdna: Ιδιαίτερο ήταν το φετινό καλοκαίρι για τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος βρέθηκε μια “ανάσα” από την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, την τελευταία στιγμή παρέμεινε και έδειξε να αρπάζει την ευκαιρία απ΄τα μαλλιά.
Πηγή: sdna.gr
Στροφή για Κάτσε

 Η 31η Αυγούστου έδειξε πως θα βρει τον 23χρονο μέσο σε άλλη ομάδα, καθώς ο Κάτσε είχε αποφασίσει να “ψαχτεί” για άλλη ομάδα από την στιγμή που ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έδειξε να μην τον έχει στο πλάνο του σε μια πρώτη ανάγνωση.

Μάλιστα, τότε κυκλοφόρησαν διάφορα μεταγραφικά σενάρια που παρουσίαζαν ακόμη και ελληνικές ομάδες να ενδιαφέρονται για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Εκείνος από την πλευρά του, είχε ξεκαθαρίσει πως θα έφευγε από τον ΠΑΟΚ μόνο για να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Τελικά, το “διαζύγιο” με τον Στανόγεβιτς έφερε και τη στροφή για Κάτσε, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση.

Από την πρώτη στιγμή, ο Ρουμάνος τεχνικός στόχευσε στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, θέλοντας να τους τονώσει. Με το “καλημέρα” ο Λουτσέσκου είχε αρκετά τετ α τετ με τους “ασπρόμαυρους”, όπως και με τον Κάτσε, ξεκαθαρίζοντας του πως τον υπολογίζει και τον πιστεύει πολύ, αρκεί να βρει την απαραίτητη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Μάλιστα, ο 23χρονος αγωνίστηκε και στην πρεμιέρα κόντρα στον Λεβαδειακό και παρά την μέτρια εμφάνισή του, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος δημόσια λόγω κακής φυσικής κατάστασης, άρπαξε την ευκαιρία του στο επόμενο ματς απέναντι στην Κέρκυρα, όντας ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Ο Κάτσε δοκιμάστηκε καθ΄όλη την διάρκεια των προπονήσεων στα πλάνα για τον αγώνα της Ριζούπολης, ωστόσο, ο Λουτσέσκου επέλεξε τελικά τον Κάνιας σε μια ενδεκάδα με... εκπλήξεις, ρίχνοντας τον στον αγωνιστικό χώρο στο β΄ημίχρονο.

Σε 182 λεπτά συμμετοχών μέχρι στιγμής, ο Κάτσε σημείωσε πέντε σουτ, ένα στο στόχο, έχει 6/10 γεμίσματα και 32 εύστοχες μεταβιβάσεις (μακράν του δεύτερου, στην πρώτη θέση). Επιπλέον, μετράει 8 κλεψίματα (δεύτερος σε αυτήν την κατηγορία πίσω από τον Κρέσπο) ενώ έχει υποπέσει σε πέντε φάουλ και έχει δύο κίτρινες κάρτες.

Το βασικό για εκείνον όμως είναι πως άφησε πίσω του ένα δύσκολο και... μετέωρο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...