Στιγμές από την πορεία προς τον έβδομο τίτλο!

Από store.paokfc.gr: To Toumba Magazine βρίσκεται και πάλι εδώ. Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ, ανανεωμένο, επιστρέφει με μια ειδική έκδοση, ένα λεύκωμα ιστορίας που είναι επικεντρωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: store.paokfc.gr
Στιγμές από την πορεία προς τον έβδομο τίτλο!

Μέσα από τις 270 σελίδες του μπορείτε να ξαναζήσετε τις στιγμές από την πορεία του ΠΑΟΚ προς τον έβδομο τίτλο της ιστορίας του. Να διαβάσετε ανέκδοτες ιστορίες και να δείτε το αποκλειστικό photostory, από τ' αποδυτήρια, τον Λευκό Πύργο, τον εορτασμό, τον ίδιο τον αγώνα.

Να συγκεντρώσετε τα 17 συλλεκτικά πόστερ που δημιουργήθηκαν από τον ΠΑΟΚ ειδικά για τον τελικό, να διαβάσετε τα στατιστικά, να κρατήσετε στο αρχείο σας την λίστα με όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας από το 1926 ως σήμερα.

Με ειδικό σχεδιασμό, νέα μεγαλύτερη διάσταση και πλούσιο υλικό το Toumba Magazine επιστρέφει και κυκλοφορεί με δύο ξεχωριστά εξώφυλλα για να διαλέξετε όποιο επιθυμείτε ή – γιατί όχι – να τα προσθέσετε και τα δύο στη συλλογή σας. Παράλληλα, το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ σας προσφέρει αυτόγραφα των Ρόμπερτ Μακ, Ντόριαν Λεβέκ, Ροντρίγκο Ρέι, Φερνάντο Βαρέλα, Δημήτρη Πέλκα και μεγάλη (70×100) αφίσα διπλής όψης. Η μία απεικονίζει τους Κυπελλούχους Ελλάδας 2017 και η άλλη αφορά τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2017-18.

Τιμή: 5,00€

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...