Στοιχεία προσωπικότητας

Από paok24.com: Ο Ελ Καντουρί εντός και εκτός γηπέδου
Πηγή: paok24.com
Στοιχεία προσωπικότητας
Έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ από τέτοιους ποδοσφαιριστέςΠαίκτες με προσωπικότητα που θα βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα απέκτησε και καλούς παίκτες, αλλά και δυνατούς χαρακτήρες.

Τον Ελ Καντουρί τον είδαμε λίγο στο φιλικό του Βόλου που πήγε στραβά και ανάποδα και φυσικά στη Ριζούπολη. Και στα δύο ματς ο Μαροκινός έβγαλε νεύρο στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αποδώσει. Αντιδρούσε, παρακινούσε και τους άλλους, ήταν φανερά ανήσυχος και ΔΕΝ αποδέχονταν αυτό που συνέβαινε.

Στο τέλος του αγώνα της Αθήνας, έκανε και δηλώσεις. Και εκεί τα λόγια του είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και πέρα από ποδοσφαιρική ουσία, έκρυβαν και μία αντίδραση γι’ αυτά που δεν έκανε ο ΠΑΟΚ. Είπε ο Ελ Καντουρί: «Όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι. Ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε. Με έντεκα εναντίον έντεκα παίξαμε καλύτερα.  Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον παραπάνω παίκτη. Δεν ήμασταν... ρεαλιστές στην τελική πάσα. Αυτό μας κόστισε. Έπρεπε να παίξουμε γρήγορα. Με ομάδες που βρίσκονται πίσω στο γήπεδο, πρέπει να παίξεις γρήγορα. Είναι θέμα νοοτροπίας καθώς παίξαμε αργά με τη μπάλα».

Για να δούμε… Θα φανεί αντάξιος αυτής της ανάγκης που έχει ο ΠΑΟΚ να βγάλει ηγέτες που θα βγουν μπροστά; Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, έστω και αν είναι ελάχιστες εβδομάδες στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...