«Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ θα έπαιζαν καλύτερα στη Ριζούπολη» (aud)

Από metrosport.gr:Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης
Πηγή: metrosport.gr
«Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ θα έπαιζαν καλύτερα στη Ριζούπολη» (aud)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, και μίλησε για την χθεσινή εικόνα του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, την ευθύνη του κακού ξεκινήματος του ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε με «καυστικό τρόπο» την απόφαση των ιθυνόντων του Δικεφάλου να έχουν τόσους πολλούς ξένους στην ομάδα και να αγωνίζονται μόνο αυτοί στους αγώνες των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Είδα 13 παίκτες σαν να μαζεύτηκαν για πρώτη φορά για να παίξουν ένα ματς ούτε φιλανθρωπικό. Οι παλαίμαχοι πιο καλά θα έπαιζαν. Ήταν λυπηρό να δω τέτοια εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Ο Απόλλωνας αν ήταν πιο τυχερός και πιο προσεκτικός μπορούσε να πάρει τη νίκη».

Για τους λόγους που δεν κατάφερε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ: «Δεν υπήρχε επικοινωνία ανάμεσα στους παίκτες, δεν ξέρουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα δεν γίνεται να παίζεις μόνο με 11 ξένους. Δεν λέγεσαι ΠΑΟΚ αν παίζεις μόνο με ξένους, ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορία. Δεν είναι μια ομάδα που πάει να ξεκινήσει τώρα και βάζει μέσα όποιον να ναι. Δεν μπορεί να έρχονται καλοπληρωμένοι παίκτες από το εξωτερικό και να μην μπορούν κερδίσουν τον Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα που έπαιζε με 10 παίκτες για μια ώρα. Δεν μπορεί τα Ελληνόπουλα και οι παίκτες από την ακαδημία να είναι όλοι άχρηστοι. Μετά το άσχημο αποτέλεσμα που έφεραν χθες οι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ ξέρουν ότι πρέπει να μείνουν μέσα στο σπίτι τους; Ο Ελληνας σέβεται τη φανέλα που φοράει. Δεν μπορεί να βλέπω τον Πρίγιοβιτς να πηδάει για κεφαλιά στην άμυνα της ομάδας του και να μην υπάρχει κανείς μπροστά. Αν δεν μπορεί ένας νεαρός να παίξει στα 18 του στον ΠΑΟΚ, τότε ας τον αφήσουν ελεύθερο να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα. Εμείς όταν στραβοπατούσαμε κρυβόμασταν στο σπίτι μας. Να πάρουν παίκτες από την Κ20, υπάρχουν ταλέντα. Ο Σιαμπάνης που παίζει στην Εθνική γιατί δεν παίζει; Γιατί δεν του δίνουν την ευκαιρία;»

Για την ευθύνη του κακού ξεκινήματος του ΠΑΟΚ: «Όταν θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα τέτοιες ομάδες πρέπει να τις κερδίζει. Στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ξεκινάει η προετοιμασία χωρίς να ξέρουν αν θα είναι ο ίδιος προπονητής την υπόλοιπη χρονιά. Ερχονται καλοί παίκτες αλλά πότε; Χωρίς να έχουν κάνει προετοιμασία; Είναι πολύ σημαντική η προετοιμασία για την ομάδα, με τον προπονητή στις 20 μέρες της προετοιμασίας να προσπαθεί να μάθει τους ποδοσφαιριστές. Η προεργασία πρέπει να ξεκινάει από τον Απρίλιο, να επιλέγεις προπονητή και παίκτες νωρίς. Να κάνεις προετοιμασία με όσο περισσότερους παίκτες γίνεται. Σκέφτηκαν στον ΠΑΟΚ αν κάνει ο κάθε προπονητής για να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ; Είναι κρίμα ο Σαββίδης να χαλάει τα χρήματα του για να μην γίνεται τίποτα. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά και η φετινή χρονιά θα πάει χαμένη στον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι στραβοπατούν και οι άλλες ομάδες: «Εγώ δεν κοιτάω εγώ τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αυτό έκανα και όταν έπαιζα ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη δύο βαθμούς μπροστά, θα βρει την ευκαιρία να ξεφύγει. Αν ξεφύγει 5-6 βαθμούς στις επόμενες αγωνιστικές, τότε ξεχάστε το πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να έχεις κάνει τόσο κακό προγραμματισμό. Πρέπει να ενεργοποιηθούν άμεσα στον ΠΑΟΚ, γιατί αλλιώς το έχασες το τρένο».

Διαβάστε ακόμη...