«Ραντεβού» Σαββίδη-ομάδας!

Από paok24: Όσα προηγήθηκαν το φετινό καλοκαίρι έχουν μπερδέψει πολύ το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, κάτι που φαίνεται και από τις εμφανίσεις της ομάδας έως τώρα.
Πηγή: paok24.com
«Ραντεβού» Σαββίδη-ομάδας!


Ο Ιβάν Σαββίδης έχοντας αντιληφθεί τη δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα πήρε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, θέλοντας να έρθει κοντά σε παίκτες και προπονητικό τιμ, δείχνοντας τους έμπρακτα τη διαρκή στήριξη του, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά πολύ περισσότερα στα δύσκολα.

Σε αυτό το πλαίσιο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κάλεσε σήμερα όλο το αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου» στο κτήμα Δέδα, θέλοντας να έρθει κι εκείνος πιο κοντά στην ομάδα.

Ο Σαββίδης θέλει να περάσει με ψυχραιμία τα μηνύματα του στην ομάδα, να ακούσει από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές πως βιώνουν αυτή την μεταβατική και δύσκολη αγωνιστικά περίοδο για το ίδιο το κλαμπ, λειτουργώντας υποστηρικτικά, αλλά εφιστώντας παράλληλα σε όλους την προσοχή, καθώς οι στόχοι του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις είναι οι πολύ υψηλοί και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στην προσπάθεια επίτευξης τους.

Διαβάστε ακόμη...