«Χίλια συγνώμη από τον ΠΑΟΚ, μου υπέκλεψαν τον λογαριασμό»

Από sdna.gr: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Καραγιάννης πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε με το σχόλιο κατά του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι έπεσε θύμα υποκλοπής ο λογαριασμός του στα social media.
Πηγή: sdna.gr
«Χίλια συγνώμη από τον ΠΑΟΚ, μου υπέκλεψαν τον λογαριασμό»

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αποφάσισε να στείλει στην πόρτα της εξόδου τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Κ20 του συλλόγου για το προσβλητικό σχόλιο που έγινε στον λογαριασμό του στο Instagram κατά του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Καραγιάννης ωστόσο φτιάχνοντας νέο λογαριασμό και σβήνοντας τον παλιό -όπως ισχυρίζεται- τονίζει ότι έπεσε θύμα υποκλοπής κι έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τους Θεσσαλονικείς, ενώ δηλώνει έτοιμος να δεχτεί κάθε συνέπεια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αντίκρισα πράγματα που δεν τα ήξερα και δεν τα πίστευα. Τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν προϊόν υποκλοπής,παρόλο που δεν μπορώ να το αποδείξω. Για αυτό και διέγραψα τους λογαριασμούς μου από τον τρόμο μου και τις απειλές που δέχτηκα εκείνη τη στιγμή. Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη απο την ΠΑΕ @paok_fc και τον φίλαθλο κόσμο του, σε καμία περίπτωση δεν θα σχολίαζα έτσι μια τόσο ιστορική ομάδα όπως αυτή του ΠΑΟΚ, όπως επίσης δεν αρμόζει στην ιστορία και το ήθος της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης. Θέτω τον εαυτό μου υπεύθυνο και έτοιμος να δεχτώ κάθε συνέπεια και σε καμία περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη η ΠΑΕ Απόλλων».

Διαβάστε ακόμη...