Στην τελική ευθεία!

Από paok24.com: Όταν τον περασμένο Απρίλιο η τύχη γυρνούσε την πλάτη στον Γιάννη Μυστακίδη, ο… Γολγοθάς που είχε μπροστά του μέχρι την αγωνιστική επάνοδο έμοιαζε ατελείωτος.
Πηγή: paok24.com
Στην τελική ευθεία!

Με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να έχει τότε τραυματιστεί στο γόνατο, έχοντας υποστεί μεγάλη ρήξη έσω μηνίσκου που προκαλούσε εμπλοκή στο γόνατο με παράλληλη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, στη σκέψη και μόνο ότι δε θα μπορούσε να έχει επαφή με την μπάλα για αρκετές εβδομάδες, έμοιαζε… θηρίο στο κλουβί.

Ο καιρός πέρασε, με τον Μυστακίδη να είναι αναγκασμένος να περάσει από όλα τα στάδια αυτής της επίπονης διαδικασίας που λέγεται «αγωνιστική επάνοδος» μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, με τον δρόμο του να είναι πολύ μοναχικός όπως και το πρόγραμμα που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του, με το ατομικό του πρόγραμμα να περιλαμβάνει ακόμα και ασκήσεις με σουτ και τελειώματα, χρησιμοποιώντας κανονικά μπάλα.

Οι γιατροί του «Δικεφάλου» που παρακολουθούν τον Μυστακίδη είναι πολύ ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχει το εγχειρισμένο του γόνατο, με τους χρόνους της επιστροφής του να είναι, για την ώρα, καλύτεροι από ότι αναμενόταν.

Με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει με το ιατρικό τιμ ότι αυτό που προέχει είναι να επιστρέψει όταν θα είναι 100% υγιής, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει, η εβδομάδα που ξεκίνησε ίσως είναι η τελευταία στην οποία ο «Μύστα» θα προπονείται ατομικά.

Είτε την επόμενη, είτε τη μεθεπόμενη εβδομάδα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει με μεγαλύτερη σιγουριά τις επόμενες ημέρες, ο 22χρονος θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ.

Το… μαρτύριο του Μυστακίδη φτάνει στο τέλος του, με την ευχή όλων να είναι να επιστρέψει υγιής κι απόλυτα δυνατός, για να μπορέσει σταδιακά να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια του «Δικεφάλου», αποτελώντας μία περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή που το μέλλον του ανήκει.

Διαβάστε ακόμη...