Από βασικοί και αναντικατάστατοι...

Από paok24.com:Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ιδιαίτερη, καθώς ήταν η πρώτη μετά το εντυπωσιακό φινάλε του «Δικεφάλου» στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Πηγή: paok24.com
Από βασικοί και αναντικατάστατοι...

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και η έλλειψη πλέι οφ στερούν από τους «ασπρόμαυρους» 14 παιχνίδια συγκριτικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο, κάτι που σε συνδυασμό με το ασφυκτικά, πλέον, γεμάτο ρόστερ του ΠΑΟΚ, δείχνει ότι φέτος δε θα δίνονται «μάχες» μόνο με φόντο τη βασική ενδεκάδα, αλλά και για την είσοδο στην αποστολή ενός αγώνα.

Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα του γεγονότος ότι πλέον δεν υπάρχει για κανέναν ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου» περιθώριο εφησυχασμού, είναι και ο αποκλεισμός των Τσίμιροτ και Σάκχοφ από την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα.

Με τον Βόσνιο να μετράει πέρυσι 49 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 46 ως βασικός, 3 ερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας και 4 παρουσίες στην αποστολή και τον Ουκρανό να έχει 44 παιχνίδια, τα 37 ως βασικός τα 7 ερχόμενος από τον πάγκο, μετρώντας και 6 παρουσίες σε αποστολή, το μήνυμα του Λουτσέσκου είναι ακόμα πιο σαφές συνολικά προς την ομάδα γιατί βάσει αριθμών απευθύνεται σε δύο βασικούς κι αναντικατάστατους παίκτες την περσινή χρονιά, τους οποίους επέλεξε να μην πάρει καν στην αποστολή!

Είναι πασιφανές ότι η αλματώδης αύξηση της ποιότητας του «ασπρόμαυρου» ρόστερ έχει αυξήσει πάρα πολύ και τον εσωτερικό ανταγωνισμό, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να γίνει πολύ πιο δυνατός, με τη σωστή και δίκαιη διαχείριση του υλικού από μεριάς Λουτσέσκου να αποτελεί, ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να συμβεί ομαλά και με επιτυχία κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ακόμη...